2777
2789
عنوان

چطوربچم بهم وابسته بشه

193 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم یک سالشه من خیلی خودم فوق العاده احساسیم وعاشق بچم چندروزپیش بامادر شوهرم رفتیم بیرون پسرم فقط بغل اون میرفت بطوری که میگفتم بیا گریه میکرد چکارکنم میریم جایی میره همش بغل اون خوب مادرم چکارکنم دلم میشکنه میترسم بچم عادت کنه دیگه منوحساب نکنه مادر شوهرمم هرروز میادخونمون چه کنم 😑کلا اخلاق بچمه جایی میریم منوحساب نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم یک سالشه خودشو میکشه واس من     کلا حواسش  ب من ک کجا برم کجا نرم      چون  من مشکل داشتم  با شوهر نکبتم    از حانلگی  قهر بودم تا وقتی بچه جون   گرفت و   ۱۰ ماه شد    خدا خیر ب شو هرم نده  ابلن دخترم  کنار بایاش نمیره  کنار بابا جونش نمیره  فقد من میخا

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

خب خیلی خوبه که ...دختر من هر جا برم عین چسب بهم میچسبه و از جاش تکون نمیخوره باباشم نمیخواد از این همه وابستگی ترسیدم بخدا ۲ سال و نیمشه وابستگی شدید به من داره و من دنبال راه حلم که ترکش بدم

نا امید نباش خدا همین‌جاست 

دقیقا مثل دختر من منم خبلی از این بابت ناراحتم یک سالشه ی جا بریم دیگ حسابم نمیکنه انگار ن انگار من زاییدمش شیر میدم بهش🤨🤨🤨🤨🤨اصلا نمیشه کاریشون کرد تا وقتی بزرگ شن و بفهمن 

پسر منم همینجوره البته فامیلاشو دیر به دیر میبینه ولی خاله و عمه باشن دیگه بغل من نمیاد... وابستگی خوب نیس بذار دلبسته بشه با محبت زیاد. بازی. آزادی دادن به بچه و.. بعدشم مادر رو همیشه میبینه اونا جدیدن خب تمایل داره پیش اونا باشه

من خیلی دلم میشکنه وحالم خراب میشه

مادر شوهر منم هر روز تقریبا چندساعت میاد خونمون

ولی پسرم شدیدا به من وابسته هست

وقتایی که با پسرت تنها هستی حسابی باهاش وقت بگذرون و محبت کن، بازی کن باهاش، باهاش زیاااد حرف بزن حتی اگه فک میکنی متوجه حرفات نمیشه بازم باهاش حرف بزن، پسر من که هر کی ام باشه چند دقیقه باهاش بازی کنه  سریع میگه مااامااان بیااا، بیست ماهشه

مادر شوهر منم هر روز تقریبا چندساعت میاد خونمون ولی پسرم شدیدا به من وابسته هست وقتایی که با پسرت ...

خوش بحالت بخدا انقدر حالم بده هیچ کس درکم نمیکنه به شوهرم میگه بمیرم بقیه بزرگش کنن وقتی ازبغل مادرشوهرم بگیرم پرپر میزنه اره باید بیشتر بازی کنم 

خوش بحالت بخدا انقدر حالم بده هیچ کس درکم نمیکنه به شوهرم میگه بمیرم بقیه بزرگش کنن وقتی ازبغل مادرش ...

ببین من خیلی باپسرم وقت میگذرونم،ولی بازم فک میکنم کوتاهی میکنم، باهاش مثل دوست رفتارمیکنم، شوخی میکنم میخندیم البته  پسر شما چند ماه دیگه بزرگتر میشه راحت‌تر ارتباط میگیره باهات، من الان با پسرم دوتایی میریم بیرون، واقعا به خودمم خیلی خوش میگذره

با اینکه مادرشوهرم هر رو میاد ولی وقتی داره میره اصلاا گریه و لج نمیکنه، فقط راهش اینه باهاش صمیمی بشی فک نکن بچه هست متوجه نمیشه اتفاقا کاملا میفهمه، بازی کن باهاش، شعر بخون، شوخی کن.....