2777
2789
عنوان

گلمژه 😭 خیلی درد دارم

85 بازدید | 9 پست

بچه ها کیا گلمژه زدن؟

من از بچگیم یه وقتایی گلمژه میزدم 

اما اینبار به صورت وحشتناکی درد میکنه و باد کرده 

با چایی و شامپو بچه میشورمش 

چیکار کنم بهتر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه سری خیارشور میان می‌گن شعر فلان سلامت می‌کنم بخون

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

برو داروخونه بهت دارو میده

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

یک حرف عملی مسخره. پسر خاله من خیلی گلمژه میزد دیگه دکتر میبردن تا اینکه یکی به خالم گفت ماست و پر کن تو دهنت جوری که پسرت نفهمه بعد فوت کن تو چشش بگمم ها به این چیزا اعتقاد نداریم ولی آدم که عاجز میشه هر روشی رو امتحان میکنه خالم امتحان کرد بعد دو الی سه روز کاملا خوب شده الان 3 ساله هم ندیدیم. نمیدونم شاید اون حس چندش بودنش یا یهو ترسیدنش باعث شده 😬

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.