2777
2789
 😨😨😨😨😨😨

😁😁آخه خودش کم موعه مثلا سینش هیچی مو نداره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی ک موهای دستشو بزنه    

چطور ؟ 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
موهای یکی دو جای بدنو بله باید بزنه خب😂

نه غیر از اونا بدن پشمالو دوست ندارم خب 🤢

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

😁😁آخه خودش کم موعه مثلا سینش هیچی مو نداره

😩🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

دست و‌پا و اینارو ک نمیگم جاهای دیگه رو فکر کردم میگی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نه🤢

منم هر وقت شلوارک و رکابی میپوشه اصن دلم نمیخواد نفس بکشه یا ببینمش😒کلا از پت و پشمو بودن مرد بدم میاد😬

همیشه ایده آلم این بود ی شوهر هیکلی رو فرم غیرتی عاشق پایه داشتم ک وقت سر کار رفتن بدرقش کنم ظهر ک میاد برم استقبالش بغلم کنه و باهم کلی لحظات رمانتیک داشته باشیم اما صدوهشتاد درجه متفاوت تر از انچه تصور میکردم شد چرا واقعا!😕ایده آلام یادم اومد الان گریم گرفت من برم بگریم بیام😭

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.

ویییی 😑😑بدم میاد بزنه 

همون با پشما خوبه😂😂

تازه جدیدن موهای زائدش رو با واجبی میزنه😐😐😂

بلد نبود بزنه ی روز دیدم نصف شکمش موهاش نیس 😟

نگو رفته واحبی زده 😂😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
مردی ک موهای دستشو بزنه    خیلی ضایس

اره خیلی فرقی با خواهرمون نداره 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...