2777
2789
عنوان

ی سری عقده ایی و مریض اینجا هستن ک جززز گزارش زدن چیزی حالیشون نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 57 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خجالت خوب چیزیه واقعا متاسفم 

من یکی سطح درکم رفت بالا داشتم میخوندم 

برا شخصیتتون متاسفم با این گزارش زدنتون

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
عزیزم تاپیک برا گزارش تعطیل نشده . این تاپیکا ممنوعه و خود نی نی یار تعطیلش میکنه

جهنم 

سایتی ک نمیتونه دوتا مساله توش مطرح بشه 

همون بهتر نباشه 

اینجا فقط مدیرانش راضی ب اینن ک ی مشت ادم بیان از حس ششم و حرفای مادر شوهر ...

ک درامده فقط باشه براشون !

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید. 🍃🌷
گل گفتی من تا صفحه 6 خوندم، بحث داشت مودبانه  پیش می رفت

اتفاقا من صفح شش بودم چقد هم عالی و خوب جواب دادن

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بابا ی انسانه طرف شاید داره بزرگترن مشکلش حل میشه ! کی میخان بفهمن نمیدونم  چقد حقیرن ....

تاپیک بی محتوا میره پربازدید

تاپیک مشاوره ای میترکه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
ترنس چیه؟

ترنس ادمهایی هستن که مثلا حسشون و روحیشون و رفتارشدن زنانه هست ولی بدن مردانه دارن و برعکس 

کلا روح و جسمشون باهم نمیخونه دست خودشون هم نبست اینجوری افریده شدن که البته دکترا میگن به خاطر یه سری جهشهای ژنتیکیه 

ولی میتونن عمل کنن و به جنسیت مورد نظر برسن 

ولی فکر نمیکنم بتونن بچه دار بشن

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
نی نی یارها هم عقده ای هستن ک به حرف های این عقده ای ها گوش می کنن

😂😂😂😂

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
اتفاقا من صفح شش بودم چقد هم عالی و خوب جواب دادن

آره بنده خدا چقدر مودب و محترمانه جواب میداد

من بلد نیست ولی ای کاش یه نفر پیداش بکنه ازش خواهش کنیم بحث رو ادامه بدیم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
ترنس چیه؟

عزیزم ما انواع گرایش های ترنس سکشواال داریم از نظر ژنتیکی یک سری سلول های بدن هستن که مثلا میگم طرف عادی   دختر DNA شماره ۴۶ باید X باشه ولی Y  در بعضی سلولها و موجب گرایش پسرانه در طرف میشه 

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕