2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم؟

43 بازدید | 4 پست

خسته شدم دیگه یه فیلم میبینم تا سه ماه ذهنم بیس چاری درگیرشه چمیدونم طرف تو فیلمه مریضه تا اسم مریضیو درنیارمو اندازه یه دکتر ازش نفهمم بیخیال نمیشم اصن شده به خودم میگم داری چیکار میکنی بس کن ولی انگار اختیارش دست خودم نیست درمورد کتابم همینطور یا یه مطلب رندوم تو اینستا من فردا باید ساعت شیش پاشم درس بخونم ولی بخاطر یه فیلم مسخره بیدارم  

black pink:)

چرا واقن تو اینطوی؟؟؟🤔🤔🤔

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا راه های فرار از درس ببین یه کاغذ بردار قشنگ فکراتو کن در مورد فیلمه  داستان هر چی راجبش روی کاغذ بنویس بد کاغذو مچاله کن بنداز دور به خودتم بگو دیگه تمومه نباید بهش فک کنم هر موقع ذهنت رفت سمتش به خودت بگو اون مسئله برام من تموم شده است

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎