مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 عنوان 💞 مژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرود ...💞 | مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 335 پست 🌷 🌾 🌿هوالحبیبمژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرودناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی!#فریدون_مشیری🌷 🌾 🌿سهم شما ارسال یک بیت شعر💞 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/10/11 | 23:54 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13341 يه دونه شوهر ذليلي خخخشاه نشين چشم من تکيهگه خيال توست// جاي دعاست شاه من بي تو مباد جاي تو حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دخترلاکچری20 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 23609 🍃🍁🌾عشقبازی نه من آخر به جهان آوردمیا گناهیست که اول من مسکین کردمتو که از صورت حال دل ما بیخبریغم دل با تو نگویم که ندانی دردم🍁🍃🌾 مهربونا رو دوست داشته باشید، اونا انقدر مشغول دوست داشتن دیگرانن که وقت نمیکنن خودشونو دوست داشته باشن
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 46223 🌷 🌾 🌿 در کوی غمت خوار منم زار منم من در چشم دلم نیش تویی نوش تویی تو #رهی_معیری 🌷 🌾 🌿 آمدی قصه ببافی كه موجه بروی...؟در نزن ، رفته ام از خویش كسی منزل نیست ...🔻صنم_نافع میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 تو دلسنگی و من آیینهای دلتنگ دور از تو کـجای سینهام بگذارم این انـدوهِ کاری را علیرضا_بدیع 🌷 🌾 🌿دلی که عاشق و صابر بود مگر سنگ استز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است#سعدی یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39069 💙 💎 💙 اینجا جواب نامه ی عاشق، تغافل است بیهوده انتظار خبر می کشیم ما... #بیدل_دهلوی 💙 💎 💙 🌼🌼🌼خبرت هستکه زا خویش خبر نیست مرا؟گذری کنکه ز غم راه گذر نیست مرا..... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
giso_paryshan_ عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 451 کوره ها سرد شدن،سبزه ها زرد شدن،خنده ها درد شدن💔 هعی☹️😢💔
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28629 با خیال رفتگان هم قانعم از بى کسی کاش گردون واگذارد یاد دورانم بیاد 🔻بيدل_دهلوى عشق آمد و عقل رخت بربست و برفتآن عهد که بسته بود بشکست و برفت ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🌼🌻🌼🌻🌼 دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید 🌼🌻🌼🌻🌼 در طلبت رفت به هر جا دلم لاادری# یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 46223 🌷 🌾 🌿 دلی که عاشق و صابر بود مگر سنگ است ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگ است #سعدی نه تو می مانی و نه اندوهو نه هیچیک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشتغصه هم می گذردآنچنانی که فقطخاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز🔻سهراب_سپهری میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
دخترلاکچری20 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 23609 🍃🌾🍁دارم سخنی با تو و گفتن نتوانموین درد نهان سوز نهفتن نتوانمتو گرم سخن گفتن و از جام نگاهتمن مست چنانم که شنفتن نتوانم🍁🌾🍃 مهربونا رو دوست داشته باشید، اونا انقدر مشغول دوست داشتن دیگرانن که وقت نمیکنن خودشونو دوست داشته باشن
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 46223 عشق آمد و عقل رخت بربست و برفت آن عهد که بسته بود بشکست و برفت چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند !#حافظ میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 تن اسوده چه داند که دل خسته چه باشد من گرفتار کمندم تو چه دانی که سواری کسی چنین روی ندارد & ... 🌷 🌾 🌿هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دلکه گرفتار کمند سر گیسوئی نیستهر مرض دارو و هر درد علاجی داردزخم تیر مژه را مرهم و داروئی نیست#عبید_زاکانی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39069 با کدام دست میتوان عشق را به بندِ جاودان کشید؟ با کدام دست...؟ 🔻فروغ_فرخزاد 🌼🌻🌼🌻🌼🌻عهده و پیمان با ما و وفا بادگران؟ساده دل من که قسم های تو باور کردم با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28629 در طلبت رفت به هر جا دلم لاادری# 💛🧡زِ عشقت بند بندِ این دل "دیوانه" می لرزد !خرابم می کنی اما خرابی با تو می ارزد...#هوشنگ_ابتهاج🧡💛 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///