2777
2789
عنوان

فقط باردار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه دوم تا الان که تازه دارم میرم تو ۵ماه همش تکرر ادرار دارم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ببخشید  بی ربطه ولی کسی‌ جوابمو نداد من باردارم هفته 23، گاهی وقتا کشاله رونم عرق سوز میشه علتش ...

لابد یکم از ناحیه ران چاق شدی . عرق میکنی و بهم برخورد میکنن ک باعث عرق سوز میشه. با شامپو بچه خودتو بشور و دامن بدون شلوار چن ساعت بپوش و دراز بکش .زودتر خوب میشی. پماد بتامتازون هم خوبه

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
من از ماه دوم تا الان که تازه دارم میرم تو ۵ماه همش تکرر ادرار دارم 

چقد سخته عزیزم نصف عمرمون اونجا سپری میشه. 😟

ازمایش ۷ ماهگی چیه ؟

ازمایش گلوکز .همون شربت باید بخوریم.. آزمایش ادرار برای عفونت میدیم. و کم خونی هم میدیم

شما وقتی آب ببینی هم این حس بهتون دست میده یا فقط من ایجورم😯

اره همینجورم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چقد سخته عزیزم نصف عمرمون اونجا سپری میشه. 😟

فدا سر نی نی بابا

انشالله صحیح و سالم باشن این روزا هم میگذره

ولی حتما آب زیاد بخور باعث میشه قندتم بالا نره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من میشینم تا پهلو ب پهلو بشم .سریع باید برم دستشویی. در این حد . از وسطا ماه ششم ایجور شدم. ماما گفت ...

من از اول بارداری زیاد میرم دست شویی شبها گاهی دو یا سه بار، یه شب اصلا نرفتم اینقدر ذوق کردم. قند هم ندارم طول روز هم زیاد میرم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من امروز ی لیوان چای خوردم دیگ کم مونده جامو بندازم جلو در دستشویی😂😂

من هر روز یه لیتر و نیم آب میخورم🤣

بجز چایی حالا.کلا تو دستشوییم

من از اول بارداری زیاد میرم دست شویی شبها گاهی دو یا سه بار، یه شب اصلا نرفتم اینقدر ذوق کردم. قند ه ...

بهترین شب عمرت بود😂