2777
2789

چن کیلو؟

چقدر طول کشید ک دوباره اندام قبل و وزن قبلتون برگرده؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۸ کلیلو اضافه شدم‌تایک سالگی دخترم از قبل بارداریمم لاغر تر شدم ولی الان بعد ۷سال دوباره اضافه و ...

ممنون عزیزم یکی دو ماه اول چقدر کم کردی؟

من ۵۰کیلو بودم شدم ۷۵ خیلی زباد اضافه کردم بعد دوماه شیردهی ۱۰ کیلو کم کردم

واقعا دارم خودمو داغون میکنم بس خودخوری کردم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من ۱۵ کیلو اضافه کردم، ولی بدون رژیم برنگشت بعد ۶ ماه رژیم گرفتم لاغر شدم

خودت شیر میدادی؟

من ۱۸ کیلو اضافه  کردم الان یکسال گذشته برگشتم وزن قبل

من همه اضفه وزنم خورده ب رون و بازو خیلی کلافم عکسای قبلمو میبینم عصبی میشم

بارداری اولم ،،۳۹ کیلو بودم که ماه ۹ شدم ۵۹ کیلو و وقتی بچه بدنیا اومد بعد از ۴۰ روز شدم ۴۶ ،،دوباره وزنم رفت بالا و بعدش رژیم گرفتم روی ۴۴ وایستاد،،،،بارداری دومم ۴۴ کیلو بودم که ماه ۹ شدم ۵۷ و الان بعد از ۴ سال ۵۴ کیلو هستم