2777
2789
عنوان

مگه تو رو چند خريدن كه اينجوري به من ميگي؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 37 پست
دیگه چیا داری🙄مغز فلان فلان 😐منظورش این بوده نازتو خریداره 

من كاملا متوجه منظور اون شدم و اينجا بازگو كردم اومده ميگه خريدارته بابا!

من با توجه به شناختي ك از اون خانم،از اون اقا داشتم 

صحبت كردم وگرنه ذهنم مشكلي نداره ك درك نكنم منظورش رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كاملا متوجه منظور اون شدم و اينجا بازگو كردم اومده ميگه خريدارته بابا! من با توجه به شناختي ك از ...

فدای سرت بزن شخصیت دختره رو با خاک یکسان کن ک دیگه اصلا ازت خوشش نیاد بخواد برات خریدار پیدا کنه دختره ی پررو

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

بلاک کن دختره رو چقد پر روعه با وه حقی شمارتو داده به یه غریبه من بودم جرواجرش می کردم😑

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
بعد بهش برخورد 😂😂😂ميگه واقعا ك از تو توقع نداشتم !!!!

وایییی من اصلا تحمل ندارم می بستمش به فحش ولی تو این کارو نکن دیگه تموم کن و محل سگشم نذار

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

چندسالته

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
وایییی من اصلا تحمل ندارم می بستمش به فحش ولی تو این کارو نکن دیگه تموم کن و محل سگشم نذار

من همون موقع بدجوري عصباني شدم از اونورم دوشب پيش سر ي مسئله اي باهاش كل كل داشتم ديگه همون موقع زنگ زدم به دوستم و اونجا شروع كردم به غر زدن