2777
2789

سلام وقتتون بخير من از ي موضوعي ناراحت هستم و نميدونم واقعا ناراحتيم بيخوده يا نه 

چند شب پيش  يكي از دوستام سرخود و بي اجازه شماره منو ب ي اقايي داده بود دوست هم نه بهتره بگم همكلاسي 

من همون اول متوجه شدم ك همكلاسي من شماره داده ولي اون انكار كرد 

اومد اقا هم پي وي منو سوراخ كرده بود هي خانم فلاني دوستت دارم 

منم خيلي محترمانه دَكش كردم😏😏😏😏

بعد دوستم اومده بهم ميگه واقعا ك اين خريدارته چرا اينكارو ميكني 

شايد ٥/٦ بار گفت خريدارته!!!!!

خريدار؟؟؟؟؟؟

آخه مگه من پارچه هستم وسيله هستم چي هستم 

من انسانم روح دارم قلب دارم شعور دارم شخصيت دارم مغز دارم احساس دارم كي ميتونه منو بخره؟

خود خدا به بزرگيش هم نميتونه انسان رو بخره 

(تروخدا نگو كفر ميگي و...چون كفر نيست)

بعد ي پسر بيشعور بياد منو بخره!

خواستم بهش بگم فلاني مگه تو روچند خريدن چند ميليون چند ميليارد چندتا باكس گل با ايفون ١٢ پرو مكس خريدنت؟

با چي تو رو خريدن كي به من ميگي خريدارته!!!!

ميگه بچه پولداره😱پسر ي ذره ادب نداشت ي ذره نزاكت نداشت ي ذره شعور نداشت ٥ ديقه باهاش صحبت كردم دلم خواست بالا بيارم هي من با احتراااام ميگم اقاي...لطفا ادامه نديد و...ميگه از من اسون بگيراااا غريبه نيسيم با ادبيات كوچه بازاري صحبت ميكرد 

اونم هي ميگه خريدارته هرچند از اون دختره توقع بيشتري ندارم از هموناييه ك پولدار تر ببينه چشماشو ميبنده و ميپره از هموناس ك برا ي پسر پولدار خودشو خواروذليل ميكنه 

خداييش خيلي ناراحت شدم خيلي

بنظرتون چيزي بهش بگم؟

تنها بهش بگم خانم فلاني لطفا بدون اجازه من شمارمو به كسي نده 

اون خريداااار رو مخمههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوروبلاک کن وبگو حق نداری شمارمو پخش کنی وگرنه حالیت میکنم

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

میگفتی متری ارزون برمیداشت منو بهتر دیدم بره دور بزنه مزنه دستش بیاد😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خریدار ی اصطلاحه ک فاز منفیم داره ولی فقط بش بگو شمارتو نده

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤