2777
2789
عنوان

سه ماهه اول بارداری

364 بازدید | 20 پست

دوستان من تو سه ماه اول بارداری هم ویتامین دی هم امگا میخوردم حالا شنیدم برا جنین ضرر داره و نباید مصرف میکردم یعنی دکتر با اون سابقه اشتباه کرده و ممکنه اسیبی به جنین رسیده باشه؟؟؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

فقط اسیدفولیک خوردم .دکتراونجوری نوشته بود من امگا رو تو۹ ماه بارداری استفاده نکردم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دکتر ها تو سه ماه اول نمیدن ولی نگران نباش سونو ان تی خوب بود؟ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

منم هر سه هفته یه دونه ویتامین د داده دکترم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

مگ بقیه دکترن ک نظر میدن هرچی ک دکترت میگ رو انجام بده

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
معمولا دکتر ها تو سه ماه اول نمیدن ولی نگران نباش سونو ان تی خوب بود؟ 

اره همه چی خوب بوده 

ویتامین د 46 بود

امگاهم خوردم

تازه تموم شد بازم تجویز کرد

ماهگلم دختری ازجنس طلا
مگ بقیه دکترن ک نظر میدن هرچی ک دکترت میگ رو انجام بده

امروز مجبور شدم برم شهر خودمون دکتر گفت اینارو نباید تو سه ماه اول میخوردی گفت یعنی دکترای اصفهان متوجه نبودن

ماهگلم دختری ازجنس طلا
اره همه چی خوب بوده  ویتامین د 46 بود امگاهم خوردم تازه تموم شد بازم تجویز کرد

تو سونو که خوب بوده ایندفعه از دکترت بپرس که مصرف امگا و ویتامین دی اشکال نداره؟ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اره همه چی خوب بوده  ویتامین د 46 بود امگاهم خوردم تازه تموم شد بازم تجویز کرد

خب پس چرا خودتو نگران میکنی چیزی نیست انومالی کی میری؟

واسه تاکید بیشتر زنگ بزن دکترت هفتته تو باز بگو و مطمئن شو هنوزم نظرش همونه 

امروز مجبور شدم برم شهر خودمون دکتر گفت اینارو نباید تو سه ماه اول میخوردی گفت یعنی دکترای اصفهان مت ...

وا مگه میشه همچین اشتباهی 

نه لابد شما شرایطت خاص بوده شاید ویتامینشو بدنت کم داشته

وا مگه میشه همچین اشتباهی  نه لابد شما شرایطت خاص بوده شاید ویتامینشو بدنت کم داشته

یعنی شما ویتامین د مصرف نمیکنین؟من مصرف میکنم دختر داییمم دکترش بهش گفته مصرف کن