2777
2789
عنوان

واقعا چطور میشه ماشین خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست

بری نمایشگاه ماشبن پول بدی بخری.یعنی واقا نمیدونستین😆😆😆

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم انقد بدبختی دارم ولی گلم بخاطر خودخاهیه هموطناس ک ب این روز افتادیم  راهش اینه ک ا ...

ینی میگی هست ولی کمه؟؟؟؟😃

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
نه الان فهمیدم ممنون 😂😂😂

عجیبه🤣🤣🤣

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

ی تیبا حداقل 120 میخاد

منم مث تو خیلی تو فکر بودم

دیدم پولم کفاف نمیده

دس ب دامن پدر شدم

حالا ک پولو دارم، میگم اول ی کار اوکی کنم باهاش بعد ی ماشین بهتر بخرم

البته من بی ماشین نیسم، دوتا بابا داره ک میتونم ازشون استفاده کنم

تنها راهش اینه از پدری شوهری، ک داره بگیری

تو کوتاه مدت اگه کارمند باشی یا بیکار شدنی نیس