2777
2789
عنوان

کتک خوردم بیاید تعریف کنم

1354 بازدید | 39 پست

من دوسه روز پیش دعوام شد با شوهرم مشت زد ب دستم وصورتم برای اولین بار  بعد  قهریم چندروزه دستم خیلی کبود شده بعد هی مامانم زنگ میزد فهمیده بود قهریمو..

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

خبببببببببببب

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بشکنه دستش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر؟؟

اصلا باید بری شکایت کنی

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

هی منو نصیحت میکرد میگف مقصری و وکوتاه میاد میرف رو مخم تو چت وتماس منم گفتم نمیدونی قضاوت نکن هی گف میخام بدونم منم عکس دستم ک خیلی کبود بود فرسام بش  دید  ناراحت شد بعد سریع پاکش کردم بعد

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

خیلی اعصابم خورد شد وپشیمون شدم ک چرا عکس فریادم الان براش نوشتم الکی گفتم با سایه وماژیک اونجور درس کردم ک شوهرم بترسه بنظرتون باورش میشه؟

وای شمما هنوز باهم آشتی نکردین خوب نشدی ؟ هنوز درد داری  اوف😞

درد و ورمش کمترشده ولی حسابی سیاه شده

همه چيو كه به مامان بابا نميگن چند سالتونه

پستام بخون خیلی رفت رومخم گف مقصری و... بنظرت  باورش میشه گفتم خالی بستم ؟

چرا نفهما باید بدونه الکی شما رو مقصر ندونه  

طاقت ناراحتیش ندارم