نمیدونم،من از داروخانه خریدم مستقیم تزریق کردم،بهتره بپرسین
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه عزیزم،قبل بارداری سه مرحلشو تزریق کردم یکماه بعدش باردار شدم،اتفاقا از دکترم پرسیدم گفت تاحالا تزریقش تو بارداری عوارضی نشون نداده ولی ریسکه دیگه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه عزیزم،قبل بارداری سه مرحلشو تزریق کردم یکماه بعدش باردار شدم،اتفاقا از دکترم پرسیدم گفت تاحالا تز ...
من از نوع کم خطرش رو مبتلا شدم همسرم اخه داشت منم ازش گرفتم رفتم تست پاپ اسمیر دادم گفت رحمت سلولاش عالیه مشکلی نداری اصلا ولی ویروسو مبتلا شدی از نوع کمتر واکسن بزن و ایشالله ک خوب میشی من نمیدونستم باردارم ک تست پاپم دادم بعدم ک فهمیدم دیگ نرفتم تزریق کنم
من از نوع کم خطرش رو مبتلا شدم همسرم اخه داشت منم ازش گرفتم رفتم تست پاپ اسمیر دادم گفت رحمت سلولاش ...
شرایط ویروس متم مثل شماست،من قبل بارداری متوجه شدم سه مرحله شو تزریق کردم،خداروشکر از نوع کم خطره و سلول رحمت هم خوبه،بنظرم صبر کن بعد زایمانت تزریق کن،چون این سه تا واکسن رو باید طی ۶ ماه تزریق کنی