یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام انشاءالله به حق حضرت فاطمه خدابه هممون یه نی نی بده هممون به زودی مامان بشیم انشاءالله شماهم به زودی باردارمیشی برای منم دعاکنین ممنون
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه
خیلی اذیتم میکنن ... کلا تو خونه مادرشوهرم زندگی میکنم را به را بچه دار نشدنمم میزنن تو سرم با اینگه ...
عزیزم اونا ذهنیتشون عقب موندس تو فقط به خودت فکر کن نقطه ضعفشونو پیدا کن همون مارو بکن اتفاقا خیلیم زوده هنوز سنی نداری که از این سنت لذت ببر شاید 10 سال بعد این شورو شوق جوانی کم کم بره، مطمعن باش باردارم میشی چون هنوز خودت کم سنی