2777
2789

ینی چی؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهنمون صاف شد با این بی بی ها اه اه اه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

سلام ببخشید اسی 

یه سوال دارم

من هر ماه پریود منظم داشتم این ماه 6روز تاخیر سه تا بی بی چک زدم هر سه منفی بود مطمعنم هستم باردار نیستم چون هیچ علائم ندارم ولی چرا پریود نمیشم؟؟؟؟ 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
دهنمون صاف شد با این بی بی ها اه اه اه

اگ توعم منتظر ی خط بودی اون موقع میفهمیدی این حرفت چقد درد داشت الان

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
خب بستگی به مارک بی بی چک و رقیق بودن ادرار و اینها داره من خودم روز اول که بی بی زدم مثبت شد پررنگ ...

مدیکور زدم

سلام ببخشید اسی  یه سوال دارم من هر ماه پریود منظم داشتم این ماه 6روز تاخیر سه تا بی بی چک زد ...

برو دکتر

شاید مشکلی باشه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
اگ توعم منتظر ی خط بودی اون موقع میفهمیدی این حرفت چقد درد داشت الان

عزیزم خودمم منتظر دو تا خطم😭😭😭😭

الانم از دکتر برگشتم دارم میرم خونه

دو ساله منتظرم

منظورم اینه پدرمون درومد انقد بی بی زدیم صبحم زدم منفی شد😭

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
دو دقیقه بعد باز نگاش میکردی بعضیا دیر مثبت میشن

ن تغییری نکرده