2777
2789
عنوان

کسی میکرونیدلینگ انجام داده؟

174 بازدید | 21 پست

لطفل جواب بدید 

کسی میکرونیدلینگ انجام داده؟ 

تاثیر داره ؟ چقدر هزینه اش شده؟

برای جای جوش میخوام انجام بدم 

یا بگید چه روشی تاثیر داره برای جای جوش صاف بشه

فکر کنم الان 500 حداقلش باشه 

البته پیش متخصص 

خوبه ولی کم کم برای جای جوش فرورفته 4 جلسه میخواد 

وخب صورت بعدش مراقبت زیاد میخواد

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من انجام دادم .....تا الان ۵ جلسه رفتم.....به هیچ کس هم نگفتم.....ولی همه میگن چقدر پوستت خوب شده....جای جوشات رفته.....منم نمیگم میکرو کردم......بذار همه جلساتشو برم....شاید گفتم بهشون یه روز

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هزینه اش چقد هست؟ بعد جلسات باز برنمیگردن؟چجوربه انجامش؟

نه برنمیگردن.....جلسه ایی ۷۰۰........نه دیگه برگشت نداره

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
چه چیزی تاثیر ابدی داره؟

گلی من حدود 6 بار پشت سرهم به فاصله یک ماه دوماه رفتم لیزر 

جای جوشن فرورفته 

خوب بود ولی هنوز هست 

خودش بهم گفت یکی در میون من گوش نکردم 

ولی اگر یه لیزر بری بعد یه میکرو بعد لیزر البته بافاصله فکرکنم بهتر نتیجه بگیری ، لیزر اگر اشتباه نکنم co2 بود

البته بعدش حتما ترمیم کننده بزن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
پیش دکتر میری؟یا مربی هایه این سالن ها

نه دکتر نیست.......ولی موادش اصله.....برند ب ب گلو

انشالا که موفق شی، چجوری مطمئن شم کارشون خوبه؟دستگاه یا مواد خاصی داره؟

باید تحقیق کنی......موادش باید اصل باشه......mahboubi -Maryam.....این پیجشه  ....حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه.......ولی عکسش یه خانمه با عینک دودی.....تهران......سهروردی