2777
2789
عنوان

كباب ماهيتابه اى

160 بازدید | 14 پست

بعد مدت ها ميخوام جاتون خالى ميخوام فردا كباب بذارم،واقعا هوس كردم.ولى تو كرونا كه كه نميشه رفت رستوران.تو آپارتمان هم نميشه گوشت كباب كرد.بنظرتون گوشت تيكه اى رو چطور تو ماهيتابه درست كنم كه مزه كباب بده و آبپز نشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرخش کن با پیاز و سیر مزه دار کن پهنش کن کف تابه خودش سرخ میشه بعد گوجه پوره شده ام خواستی بریز روش

نميخوام چرخ شده باشه.ميخوام مثل كباب چنجه تيكه اى باشه

من مبزارم تو تابه خوب مبشه اول با اب بعد روغن میزنم سرخ شه قبلشم گوشتا رو کلی می خوابونم تو پیاز

گوشت و با پياز گذاشتم تو يخچال تا فردا كه نمك و فلفل هم بزنم.شما هم با گوشت تيكه اى درست ميكنيد؟يا چرخ شده؟چه مدت ميذارين بپزه؟

اول بااب؟ چطوری 

نه اول یکم روغن بریز کف تابه بعد اونو پهنش کن و با کفگیر خط عمودی بنداز

بعد اب میندازه و ابش تموم میشه سرخ میشه

برش گردون

اخرای مختش گوجه پوره شده ای که با ادویه و نمک پختی رو اضافه کن کبابش قرمز میشه تقریبا خوشرنگ‌میشه

آره چنجه منظورمه

درست نکردم ولی فکر کنم از شب قبل باید توی آبلیمو و پیاز بخوابانی که نرم بشه بعد بدون زغال که نمیشه یا باربی کیو آپارتمانی روی گاز بخوابی به سیخ بکشی مطمعن نیستم خوب بپزه و نرم بشه حالا یه سرچ گوگل کن بزن کباب چنجه روی گاز 

اول بااب؟ چطوری 

اول با روغن تفتش میدم اصلا هم اولش نمک نزن چون سفت میشه 

موقعی که گوشتا رنگش عوض شد در حد یه کم قهوه ای می دونی دیگه خودت اب رو اضافه می کنم که تو اب بپزه در هم روش نمیزارم تا اب پز نشه 

ابش که خشک شد بازم اب میریزم قشنگ مغز پخت بشه 

مرحله اخر که دیدی قشنگ پخته و اب خشک شده نمک رو اضافه کن و فلفل 

گوشت رو قبلش هم بزار تو پیاز هم بکوب با پشت چاقو که نرم بپزه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mnbvgy  |  20 ساعت پیش