2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیر

۳۳ سالمه و ۱۱ ساله ازدواج کردم ، تو زندگی خیلی غم داشتم همیشه ولی نمیدونم چرا نمیتونم درد دل کنم ، اگه با کسی در مورد ناراحتی هام حرف بزنم فرداش پشیمون میشم حتی اینجا هم نمیتونم ، فقط یکبار چندسال پیش با یه کاربری دیگه اومدم واسه درد دل با اینکه همچین معروف هم نبودم اون موقع

موهای سفید سرم زیاد شدن و میدونم واسه غصه هایی هست که میخورم و تو خودم می ریزم😞😞

آخه چرا من اینجوری ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو هستم ولی غمخوارهمه هستم غصمو حتی به مامان وخواهرمم که صمیمیم نمیگم

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

میدونم حالا یه عده میگن کار خوبی میکنی ولی همیشه آدم با درددل سبک میشه اینجوری آدم زود شکسته میشه

ن اصلانم کار خوبی نیس

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 

منم اینطوریم حتی نمیتونم مشکلاتمو پیش خودم تکرار کنم یه جورایی انگار میترسم از دردودل 

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش

عزیزم منم اهل درددل نیستم کلا درددل خوب نیست چون کسی حال نداره غصه های کسی دیگه رو بخوره.شما هم اسرار زندگیت فاش میشه 

یه راهی یادبگیر که غصه هاتو مدیریت کنی برو سمت مدیتیشن و اینا

اول شخص مونث 

ناراحتی هام بخاطر همسرم هست

اصلا زندگیم راضی نیستم ، از همسرم و رفتاراش

از اینکه میفهمم اون هم چندان از انتخابش راضی نیست ، حتی یکبار بهم گفت من اگه زنم یک پنجم خودم بود دیگه تو دنیا هیچی نمیخواستم

واسه اینکه همه زندگیش کارش شده و شکر خدا درآمدش خوبه ولی اصلا به خونه نمیرسه ، آدم عاشق هرچی باشه بهش می رسه ولی همسر من اصلا تو قید این کار نیست ، اینکه بخواد زن و بچش بهترین باشن