2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم بره پول لباسی رو که دیوار فروختم بگیره از طرف

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه چقدر شماها ساده این من الان ۲/۷۰۰پارچه خریدم هز سقز گفتم به دستم رسید کارت به کارت میکنم بعد تحو ...

خب عزیزم برعکسشم ممکنه کلاه برداری بشه مثل استارتر که پالتو رو فرستاده طرف پول رو نزده

ادم از کجا بدونه

طرف زنگ زد شاکی که چه پیامی دادی و کلی بدو بیراه بهم گفت گفت من بازداشت بودم و الان گوشیمو دیدم بیا ...

خب اون لحظه که پالتو رو گرفته که بازداشت نبوده که‌پولو نده. بعدم‌ مگه شما به اسنپیه نگفتید پولو بگیر و پالتو رو بده بهش؟

کلی حرف بد بهم زدو قطع کرد زنگم زدم رد داد گفت اگه خواستی بیامغازم بگیر شوهرمم دوباره زنگ زد گفت خانومت حرف بدی زده شوهرمم گفت هرکسی جای خانومم بود همین حرف و میزد شما قراربود همون لحظه پول رو واریز کنی حتی به خانومم گفتی الان جلو عابر بانکم ولی واریز نکردی گفت اگه پولتون رو خواستید بیایید مغازم بگیرید حالا چه کار کنم به نظرتون شوهرم بره یا نه بیخیال شه

خب عزیزم برعکسشم ممکنه کلاه برداری بشه مثل استارتر که پالتو رو فرستاده طرف پول رو نزده ادم از کجا ب ...

بله ولی من باید مراقب خودم باشم کلاه سرم نره من که از خودم مطمّنم پول کسی رو نمیخورم شرط من اینه جنس رو دم خونه بیاره با پیک اشنا یا پول و به پیک میدم یا کارت به کارت میکنم براش بعد جنس رو میگیرم تا طرف هم دلش نلرزه کلا تو این دوره حواست باید باشه کلاه سرت نزارن 

بله،ولی به قول قدیمیا اتفاق یبار می افته

بازم تو رقم پایین خیلی درد نداره ولی تو رقم بالا واقعا باید دقت کرد من خودم یه بار از ایرانسل اهنگ پیشواز خریدم ولی برام نذاشتن هنوز دارم میسوزم دیکه از اون موقع هم نخریدم 😁😁😁😁