سلام تاپیک قبلی گفتم که یه آقایی پالتوم رو تو دیوار گذاشته بودم رو زنگ زد و گفت بفرست اسنپ اورد همونجا کارت به کارت میکنم ولی نکرد و بعدشم کلا ج نداد تا انروز طهر که من پی ام دادم دله دزد بدبخت اگه ندی پولو شکایت میکنم شمارشم به همسرم دادم گفتم زنگ بهش بزن بعدش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما باید با اسنپ هماهنگ میکردی اول کارت به کارت بکنه من برام اس ام اس اومد بعد پالتو رو بهش بده من کلی تو دیوار خرید و فروش میکنم همین کار رو کردم مشکلی ایجاد نشده حتما بادهمسرت برین پیگیری کنین تا شیادی یاد نگیرن
دیوار اینقد کلاهبرداری زیاد شده نباید اعتماد میکردی بنظرم الان فک کن صدقه دادی شوهرت نره اونجا خدایی نکرده دعوا و درگیری پیش بیاد بخاطر ی پالتو.دو سال پیشم من تو دیوار ی چیزی خریدم ۵۰ پولو ریختم طرف گوشی رو خاموش کرد و دیگه جواب نداد منم گفتم حرومت
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
طرف زنگ زد شاکی که چه پیامی دادی و کلی بدو بیراه بهم گفت گفت من بازداشت بودم و الان گوشیمو دیدم بیا مغازه دوبرابر اون پول و بهت بدم منم گفتم تو اگه بده بودی پول خودمو میدادی اگه از این پولا داشتی که از دیوار کهنه نمیخریدی میرفتی نو میخریدی
برا من برعکسش اتفاق افتاد ۱۴۰۰ زدم به حسابش جنسو نفرستاده چیکار کنم؟؟خس میکنم دوندگی داره و اخرشم به ...
اخه چقدر شماها ساده این من الان ۲/۷۰۰پارچه خریدم هز سقز گفتم به دستم رسید کارت به کارت میکنم بعد تحویل میگیرم پارچه اش خیلی قیمت مناسب گذاشته بود ولی اگر میخواست حتی یه مقداری ازپول رو براش واریز کنم اصلا قیدش رو میزدم به ریسکش نمی ارزید الانم برین بانک متصدی بانک باهاش تماس بگیره تذکر بده شاید کارتون به شکایت نکشه ولی اگر هر چقدر هم شده پیگیری کنین بهتره چون با سهل انگاری ما دزد پروری زیاد میشه