2777
2789
عنوان

ازدواج ۱۶،۱۷ ساله ها

590 بازدید | 69 پست

سلامممم

من خودم ۱۷ سالمه با ازدواج خیلی زود کاملا مخالفم و دوست ندارم زود عروسی کنم

اما تو مدرسه های ما همه نامزدن 

انگاری خونه شوهر ریخته🙂(البته هر کس یه عقیده ای داره)

اما لطفا شماهایی که مادرین نذارین بچه هاتون اینجوری شن بعد چند سال افسرده و سرخورده شن

مامان خودم میگه تا ۳۰ سالگی نمیذارم شوهر کنی🤣🤣

یا کلا شوهر نمیکنی چون بچه اخری باید بمونی پیش ما🤣

اما لطفا انقد زود ازدواج نکنین یا نذارین بچه هاتون با پسرا حرف بزنن تا مخشونو بزنن

من خواستم اینارو بگم چون بین همسالای خودم اینارو خیلی دیدم

حتی طلاق گرفتن😑😕

ممنونم❤

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

من خودم با ازدواج زیر ۱۸سال به شدت مخالفم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتون گفتین که سن ازدواج هر کسی به خودش مربوطه ممکن شما خودتون تا ۱۰۰ سالگی هم نخواهین ازدواج کنین.ایناهم که زود ازدواج کردند خیلی بهتر از این بوده که دم به دقیقه با یه پسر دوست باشن وآویزون این و اون باشن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
ن کار اونا درسته ن تفکر مادرت که میگه تا 30 سالگی نمیذارم ازدواج کنی هرچیزی به موقعش

شوخی میکنه 🤕

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️