2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

453 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من الان دوماهه زایمان کردم با مادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم  از وقتی زایمان کردم همش خونه مان من نیاز دارم با شوهرم تنها باشم از صب درگیر کار خونه و بچم ظهر میخوام بخوابم میاد شبا ازساعت ۷ میان تا ۱ یعنی هلاک میشم خجالت میکشم ب شوهرمم بگم ۱ ک اونا میرن ازخستگی بیهوش میشم اصلا باشوهرم رابطه ندارم شاید فقط ۲ بار نمیدونم من حساسم یا مشکلی نیس بنظرتون خوبه همش بیان اصلا درک ندارن برادر شوهرمم همش خونمونه بنظرتون چیکار کنم همشم بهم تیکه میندازه مادر شوهرم ک بچه های من قشنگ تر بودن الان اومدم خونه مامانم ۱ هفته نفس بکشم

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

خدا بهت صبر بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو بهشون بگه یعنی چی خب درک نمیکنن که انقد نیان اخه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خدا بهت صبر بده

چیکار کنم😢

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

چقدر بی درکن 

بخاطر کرونا و بچه کوچیک نباید بیان 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم تعارف نداشته باش بگو خسته میشم بگو دوس دارم تنها باشم میان دیگه مهمون نیستن کار بنداز گردنشون

بخدا خیلی خجالتیم اصلا خجالت میکشم