2777
2789
عنوان

خانومایی که از تاتو سر در میارن

54 بازدید | 12 پست

خانوما من دیشب خط چشم تاتو کردم . من هیچی بلد نیستم گفت خط زیرم بکشی خوشکل میشی

الان قشنگ هست ولی هرکی میبینه میگ اگ بالایی تنها بود شیک تر بود

راههی هست پاکش کنم

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
چربش نکن و زخماشو بکن ترمیم هم نکن پنبه رو آغشته به به سرم شستشو کن بکش روش

اخ جون ینی اینجور میر

غفونت نکنه

عالی 

خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ جون ینی اینجور میر غفونت نکنه عالی  خدا خیرت بده

مرسی عزیزم

عفونت از کثیفی میگیره عزیزم دستاتو قبل پماد زدن با اب صابون بشور 

زخمای خط چشم بالا رو نکنی فقط همین پایینی 

مرسی عزیزم عفونت از کثیفی میگیره عزیزم دستاتو قبل پماد زدن با اب صابون بشور  زخمای خط چشم بال ...

درد دار

حالا صبح به شوهرم میگم بکنشون

خدا خیرت بده

امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی

درد دار حالا صبح به شوهرم میگم بکنشون خدا خیرت بده امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی

مرسی عزیزم الان که نه درد داره فعلا فقط چرب نکن رفتی حموم بعد الان با سرم شستشو بکش روش فقط بعد که رفتی حموم اون زخما خشک میشن بکنشون یواش 

مرسی عزیزم الان که نه درد داره فعلا فقط چرب نکن رفتی حموم بعد الان با سرم شستشو بکش روش فقط بعد که ر ...

چشم.گفت۳ روز حمام نرو دیشب زدم

فردا میرم حمام

درد دار حالا صبح به شوهرم میگم بکنشون خدا خیرت بده امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی

مرسی عزیزم الان که نه درد داره فعلا فقط چرب نکن رفتی حموم بعد الان با سرم شستشو بکش روش فقط بعد که رفتی حموم اون زخما خشک میشن بکنشون یواش 

عزیزم میشه عکسشو بزاری منم میخام بزنم

هرجایی نرین حتما نمونه کارهارو از نزدیک و زنده ببینینخط چشم فوق العاده مهم و حساسه تو زیبایی و اگه خطایی داشته باشن جبران نمیشه و اگر بشه هم هزینه زیادی داره

هرجایی نرین حتما نمونه کارهارو از نزدیک و زنده ببینینخط چشم فوق العاده مهم و حساسه تو زیبایی و اگه خ ...

اینجا ک میخام برم خیلی خوبه خواهرم رفته پیشش ابرو تاتو زده کارش خوبه 

اینجا ک میخام برم خیلی خوبه خواهرم رفته پیشش ابرو تاتو زده کارش خوبه 

ابرو ربطی به چشم نداره گلم نمیشه گف چون یه پیگمنتر کار ابروش خوبه حتما کار رژ لب و خط چشمش هم خوبه 

من خودم تو این کارم دارم توصیه هامو بر اساس تجربه هام میگم

داشتم کسایی که میگفتن ابرومو زد دوسداشتم گفتم چشمم بزنه یا چشممو زد دوست داشتم گفتم ابرومو بزنه