2777
2789

دو روز دگ ۴۰هفتمه خیلی سنگین شدم نفسم بالا نمیاد لگن درد شدید دارم میخوام بدونم اگ تا اون موقع دردم نیاد خودشون بستریم میکنن یا بازم وقت میدن تا ۴۲هفته

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
چه تاریخی بهت دادن من سر پسرم همون تاریخی که داده بودن زایمان کردم روز قبلش دردم گرفت تا روز بعد که ...

۱۷دی ان تی زده با پریود هم میشه ۱۴دی دگ نمیدونم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ۴۲هفته زایمان کردم

وای چرا انقد دیر اگ خدایی نکرده بچه پی پی کنه یا چیزی چی میشه دکترت خودش گفت صبر کنی؟

وای چرا انقد دیر اگ خدایی نکرده بچه پی پی کنه یا چیزی چی میشه دکترت خودش گفت صبر کنی؟

من طبیعی بود...قرار بود هر وقت دردم گرفت برم...منم اصلااا دردم نمیگرفت...هر روز میرفتم میگفتن برو هر وقت دردت گرفت بیا...هیچی دیگه من باید سزارین میشدم..نکردن..۱۸ساعت زایمانم زول کشید...اونم با امپول واینا...

حرفی برای بیان حالم ندارم...
من طبیعی بود...قرار بود هر وقت دردم گرفت برم...منم اصلااا دردم نمیگرفت...هر روز میرفتم میگفتن برو هر ...

ای خدا چقد بد ولی خداروشکر بسلامتی زایمان کردین ...پس فک کنم منم نگه میدارن تا۴۲ هفته

ای خدا چقد بد ولی خداروشکر بسلامتی زایمان کردین ...پس فک کنم منم نگه میدارن تا۴۲ هفته

اره تا هر وقت ک دردت بگیره...من حتی کیسه ابم رو هم خودشون پاره کردن....ولی باورت میشه ماشالله دخترم که دنیا اومد سرحال وکامل بود نه شبیه جنین و کوچوووولووو...قشنگ مثل بچه یک ماهه بود...انشالله تو هم ب سلامتی زایمان کنی نگران نباش..

حرفی برای بیان حالم ندارم...
اره تا هر وقت ک دردت بگیره...من حتی کیسه ابم رو هم خودشون پاره کردن....ولی باورت میشه ماشالله دخترم ...

عزیزم خدا حفظش کنه من ک باورم نمیشه قراره زایمان کنم ممنون 😘

عجب شاید قراره یهویی بیاد سوپرایزت کنه

خداکنه برام دعا کن همین امشب بیاد یهویی😅

انشاالله به زودی و راحت به سلامت بیاد بغلت برای منم دعا کن درد دارم ولی شدید نیست نمیدونم کی قراره ...

فدات ممنون عه شمام بارداری پس انشالله همین دردای زایمان باشه و بسلامتی فارغ شی😍