دو روز دگ ۴۰هفتمه خیلی سنگین شدم نفسم بالا نمیاد لگن درد شدید دارم میخوام بدونم اگ تا اون موقع دردم نیاد خودشون بستریم میکنن یا بازم وقت میدن تا ۴۲هفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چرا انقد دیر اگ خدایی نکرده بچه پی پی کنه یا چیزی چی میشه دکترت خودش گفت صبر کنی؟
من طبیعی بود...قرار بود هر وقت دردم گرفت برم...منم اصلااا دردم نمیگرفت...هر روز میرفتم میگفتن برو هر وقت دردت گرفت بیا...هیچی دیگه من باید سزارین میشدم..نکردن..۱۸ساعت زایمانم زول کشید...اونم با امپول واینا...
ای خدا چقد بد ولی خداروشکر بسلامتی زایمان کردین ...پس فک کنم منم نگه میدارن تا۴۲ هفته
اره تا هر وقت ک دردت بگیره...من حتی کیسه ابم رو هم خودشون پاره کردن....ولی باورت میشه ماشالله دخترم که دنیا اومد سرحال وکامل بود نه شبیه جنین و کوچوووولووو...قشنگ مثل بچه یک ماهه بود...انشالله تو هم ب سلامتی زایمان کنی نگران نباش..