2777
2789

چی بگیم؟؟

بد کوفتیه

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ علایمی داری 

همش خواب میبینم کرونا  گرفتم 

ده ماهه از خونه بیرون نرفتم 

زندگی خصوصیم رو هواس بخاطر شوهرم که همش بدون ماسک بیرون میره 

شاید باورتون نشه ولی بعضا میشه یه ربع بویایی ندارم بعدش خودبخود درس میشه

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
همش خواب میبینم کرونا  گرفتم   ده ماهه از خونه بیرون نرفتم  زندگی خصوصیم رو هو ...

اینا ک علایم پنیک نیس گلم

مگر می شود تو باشی و عشق چنین رنگ پریده و غمگین زیر پیراهن من قوز کرده باشد؟..🌹👌
اره تو چ علایمی داری دارو میخوری

قبلن پنج شیش سال پیش الان خوبم نه دیگه دارو نمیخورم

ولی بد بود خیلی..احساس خفگی حس مردن تپش قلب...

اضطراب شدید بخصوص توی شلوغیها

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
قبلن پنج شیش سال پیش الان خوبم نه دیگه دارو نمیخورم ولی بد بود خیلی..احساس خفگی حس مردن تپش قلب... ...

چجوری خوب شدی ؟؟؟؟من الان درگیرشم . دارو چی خوردی پ چقد

مگر می شود تو باشی و عشق چنین رنگ پریده و غمگین زیر پیراهن من قوز کرده باشد؟..🌹👌
چجوری خوب شدی ؟؟؟؟من الان درگیرشم . دارو چی خوردی پ چقد

من خیلی داروها که بهم میداد بهم نمیساخت برای همین خیلی داروهامو دوزشو کم میکرد یا عوض میکرد

ولی الان خاطرم نیست چی بودن

ولی یکیشو یادمه فلوکساتین بود

حتما برو روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب و دارو بگیر

منم پیش مغز و اعصاب رفتم

خودمم به خودم کمک کردم ولی بدون دارو سخته

بعد که فهمیدم پانیکه دیگه ترس و هراس نداشتم چون میدونستم بعدش خوب میشم

من خیلی داروها که بهم میداد بهم نمیساخت برای همین خیلی داروهامو دوزشو کم میکرد یا عوض میکرد ولی الا ...

با من فک میکنم خوب نمیشم

من خیلی داروها که بهم میداد بهم نمیساخت برای همین خیلی داروهامو دوزشو کم میکرد یا عوض میکرد ولی الا ...

خداروشکر م وب شدی ینی میشه یه روز منم خوب شم