2777
2789

بچه ها من خودم مجرد بودم نیمه شعبان با دوست پسرم بیرون بودم اون موقع حقوقا تازه کارتی شده بود بابام آبجیم و می‌برد که کمکش کنه پول برداره ما رفتیم شربت بگیریم این دوتا هم دقیقا کنار ما وایستاده بودن بابام خداروشکر مارو ندید ما هم دست تو دست ولی آبجیم دید رنگش پرید سریع بابامو هول داد مسیرو عوض کرد 😂 حالا یه جا دیگه همون روز موقع برگشت دوباره روبه رومون در اومدن بازم آبجیم با رنگ پریده و ترس سریع مسیر و عوض کرد جالبیش اینجاست که من هردو بارم اصلا اینا رو ندیدم😂😂😂

نه 😂😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب شانسی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اگ اجی من بود همون جا لو داده بود 

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...