2777
2789

چن ماه پیش یکی بهم زنگ زد، ی دختر بود

گفت واسه پروژم دارم تحقیق میکنم، چن تا سوال ازم پرسید، آخر سر بهم فحش داد 

گفت تو ج ن د هستی

منم به فحش کشیدمش

بعد ترسوندمش گفتم اسم و فامیلتو پیدا کردم 

ازت شکایت میکنم، واقعا هم پیدا کرده بودم

خلاصه امروز دیدم از واتساپ باز بهم پیام داد عکس نوار بهداشتیشو فرستاده بود نوشته بود بیا لیس بزن، حالا شمارمو از کجا آورده بود! یکی از کاربرای نی نی سایت چن ماه پیش ی گروه زده بود تو واتساپ اینم جز کاربرای نی نی سایت بوده، اومده اونجا شمارمو برداشته

ببینین اینجور آدما چقد کمبود دارن که با اذیت کردن این و اون کمبوداشونو جبران میکنن

کلی فحش بدم بهم داد 

شمارشو میزارم تا حواستون جم باشه

09360164854

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

توام شمارشو ب عنوان فروشنده ی کفش جلوباز بذا تو دیوار😁😁😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@زندگی644  

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

حالم بهم زدی

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤