2777
2789

دوستان من یک ای وی اف ناموفق بدلیل خوب چک نکردن اولیه خودم و همسرم داشتم میخوام برم با دکتر محمد زاده چون دو تا جنین توی گاندی دارم البته اگر ازمایش همسرم خوب دربیاد و مجبور نشم خدای نکرده جنین رو دور بندازیم،میشه راهنماییم کنید واسه کار این دکتر؟؟؟

سلام شما انجام دادید؟

سلام عزیزم نه بار دوم هنوز انجام ندادم ازمایش همسرم رو تازه انجام دادم نزدیک عید جوابش میاد و تکلیف جنینا معلوم میشه ایشالا خوب باشه و برام بمونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه بار دوم هنوز انجام ندادم ازمایش همسرم رو تازه انجام دادم نزدیک عید جوابش میاد و تکلیف ...

سلام گلم من با ای وی اف باراول با دکتر افسانه محمدزاده باردارشدم خواستم بهت بگم دکترخوبیه سه روزه جواب آزمایشمو گرفتم

سلام گلم من با ای وی اف باراول با دکتر افسانه محمدزاده باردارشدم خواستم بهت بگم دکترخوبیه سه روزه جو ...

خداروشکر،من فقط میخوام انتقال بدم شاید برم با دکتر تهرانی ک توی گاندی هست،سری پیش با دکتر چوبساز بودم 

خداروشکر،من فقط میخوام انتقال بدم شاید برم با دکتر تهرانی ک توی گاندی هست،سری پیش با دکتر چوبساز بود ...

انشالله که مثبت بشی و برات بمونه الان اومدم سونو دعاکن مشکلی نباشه

برواین پیج حتما bardari.ir

حتما بروتوپیج خانم فلوراتاجیک باذخیرکم میتونی بارداربشی فقط با اصلاح سبک زندگی بروازش مشاوره بگیر بهترین راهنماییومیکنه بهت اصلا لازم نیست ای وی اف کنی یا تخمک اهدای بگیری مطمعا باش اگه عمل کنی به چیزای که میگه باردارمیشی