2777
2789
چه حرفا اول ایفون بعد سامسونگ شیامی چه کوفتیه دیگه طرف ما هرکی خریده ناراضی یوده

اره دقیقاااا 

شوهرم رو حساب حرف بقیه شیائومی خرید به دو هفته نرسیده پشیمون شد 

الانم وحشتناک هنگ میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سامسونگ A31 دارم راضیم 

داغ دلمو تازه  کردی😭من گوشیم a30  بود افتاد تو اب سوخت ۳ ماه گوشی نداشتم تا بالاخره دادم یه a31برای خودم گرفتم فرداش رفتم جمهوری تو اتوبوس از دستم زدن زود رفتم شکایت کردم پیدا نشده دعا کن توروخدا پیدا بشه چشمم همش دنبالشه😔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

ایفون دارم هواوی پرچمدارهم دارم😐🍷

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍
داغ دلمو تازه  کردی😭من گوشیم a30  بود افتاد تو اب سوخت ۳ ماه گوشی نداشتم تا بالاخره دادم ...

بدشانس به تو میگن😐💔

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍
آره خدایی خیلی بده نوت ۹ دارم  می‌خوام عوض کنم نوت ۹ s بخرم

حتما عوضش کن 

سری بعدی یا سامسونگ بگیر یا ایفون 

اگه بودجشو داری ایفون بخر اصلا پشیمون نمیشی و چند سال راحت برات کار میده

بدشانس به تو میگن😐💔

اره به خدا چقدر دوستش داشتم هنوز پلاستیکو ازش نکنده بودم گریه میکردما هنوزن جیگرم میسوزه😭

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

اخه سامسونگ مدلی که من در نظر گرفتم وقتی با اون مدل شیائومی 

یعنی a71سامسونگ نوت ۹پرو شیائومی هم باتری شیائومی بهتر بود هم تاچش ولی سامسونگ هنگ میکنه واسه تاچش

اره به خدا چقدر دوستش داشتم هنوز پلاستیکو ازش نکنده بودم گریه میکردما هنوزن جیگرم میسوزه😭

فدا سرت ایشالا سامسونگ اس بیس اولترا میخری

فدا سرت ایشالا سامسونگ اس بیس اولترا میخری

ممنون عزیزم کلا من بدشانسم🥺