من ۱۱سال پیش بعد ۲سال عاشقی پنهانی خودم زنگ زدم به کسی که عاشقش بودم و بهش کفتم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
با کلی ترس و استرس خودمو معرفی کردم قبلش کلی قسمش داده بودم به کسی چیزی نگه بعد چون تقریبا همسایه بودیم فهمیدم اونم منو دوست داره اونم خیلی جلوتر سوم راهنمایی اسکیت بازی میکردم منو دیده بود خوشش اومده بود ولی جرات نمیکرد بگه . الانم پسر ۱۶ماهم رو پام داره میخوابه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
خب اگه پاپیش نزاشته حتمامشکلاتی داشته و ممکنه توروهم طرد کنه اوتوقت بدجور غرورت میشکنه و شکست میحوری ...
ببین منم خودم به شوهرم پیشنهاد دادم انقد خجالتی بود که به قول خودش اگه من نمیگفتم اونم جرات نمیکرد حرفشو بزنه