2777
2789
عنوان

مامانا بیاید لطفا

50 بازدید | 6 پست

سلام من یه پسر یکسال و نیمه دارم. بچم به هیییچ عنوان هیچ حرف شنوی نداره به هییییچ عنوان. انتظار زیادی ازش دارم؟؟؟ یا طبیعیه؟ یعنی فقط و فقط خواسته خودش ملاکه و به هیچ عنوان هیچ حرف شنوی نداره بیرون که میبرمش از هر مسیری که خودش دلش بخواد میره. دستشو اگر بگیرم شروع میکنه جیغ زدن و خودشو زمین میندازه که ولش کنم. کلافم کرده. لطفا بگین همه بچه ها توی این سن اینطورن یا روش خاص تربیتی وجود داره که من بی خبرم!! ممنونم 

دیگه بچه به اون سن چیزی متوجه نمیشه اخه که بهش بگی چیکارکنه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نباید خیلی ازش انتظار داشته باشی ولی مهم ترین روش صبره اصلا نباید داد بزنی اصلا.... به حرفش هم نباید گوش کنی به هیچ عنوان مثلا وقتی خودش رو میزنه زمین همونجا بایست تا گریه اش تموم شه بعد مسیر خودت رو برید صبر زیادی میخوا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید خیلی ازش انتظار داشته باشی ولی مهم ترین روش صبره اصلا نباید داد بزنی اصلا.... به حرفش هم نباید ...

اینکارو کردم. به محض اینکه دستشو رها میکنم باز میره کار خودشو میکنه. الان اینقدر عصبی شدم و از کوره در رفتم که دست روش بلند کردم. خیلی ناراحتم 

دیگه بچه به اون سن چیزی متوجه نمیشه اخه که بهش بگی چیکارکنه

بالاخره تا حدودی متوجه یه سری مسائل میشه اینطورم نیست که هیچی نفهمه ولی من گاهی حس میکنم کلا خیلی مستقل و خود رای هست.

اینکارو کردم. به محض اینکه دستشو رها میکنم باز میره کار خودشو میکنه. الان اینقدر عصبی شدم و از کوره ...

دقیقا همینه باید صبر ایوب داشته باشی هرچقدر تو بیشتر واکنش نشون بدی بیشتر لج میکنه بعدا که بزرگتر شد بیچاره میشی تا مدرسه هم همین میشه باید صبرت رو زیاد کنی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
دقیقا همینه باید صبر ایوب داشته باشی هرچقدر تو بیشتر واکنش نشون بدی بیشتر لج میکنه بعدا که بزرگتر شد ...

وای خدایا واقعا سختههه من خیلی کم صبرم😔😔😔😔.... مرسیی از راهنماییت😘😘😘😘😘