2777
2789

من دو ساله با یه نفرم دیشب یه ناشناس به اینستام پیام داده به اسم عسل عکسم نذاشته میشه دوست پسرت خیانتکاره ثابت میکنم و فلان .. تماس تلفنیاشو میفرستم ولی هیچی نفرستاد گفت صب کن میفرستم... منم بلاکش کردم ولی الان کنجکاوم میگم ینی چی میخواسته بفرسته بنظرتون آنبلاکش کنم یا بلاک بمونه؟

چرا بلاک کردی ببین چی میگه

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انبلاک

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

آنبلاک کن دوست پسرته شوهرت که نیست باید همه چیز رو بدونی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

دروغ میگه بنظرم اعتماد نکن بجاش به عشقت بگو

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍

پیگیر نباش

خودتو در حد چند تا ادم که فقط میخوان جدایی بندازن پایین نیار اون اگه ادم حسابی بود سرش تو بقیه نبود !

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

چرا انتظار دارید دوست پسرتون متعهد باشه بهتون

اگه قصد ازدواج باشه سنتون سن ازدواج باشه اره 

اما یه دختر ۱۸ تا ۲۴ ساله که واضحه سن ازدواجش نیست یه یه پسری که احتمالا زیر ۲۷ ساله کار نداره سربازی نرفته و هیچی کلا یک در هزار ممکنه شما کیس ازدواجش باشید پس متاسفانه تعهدی در کار نیست

خودمم میدونم انسانیتی تو این نیست ولی واقعیت جامعه  همینه