2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تخت و کمد می تونی بری بازار مبل امام رضا (ع) سه راه آدران

تولیدیا قیمتاشونوخیلی کمتر از شرکتیاس 

بزای خرید لباس و حوله اینا هم صد درصد برو آقا بزرگ

اگه قیمتا برات مهمه 

از همه جا مناسبت تره قیمتش و این ک داخلش شیکم هست خوبه همه چی ام داره راحت دسترسی داری 

کجاست  دوست دیگه هم گفته ؟ دلیل انتخابتون چیه ؟

نزدیک بهشت زهراست 

چون یه جای بزرگ همه چیز داره جنس هاش خوبه و قیمت هاش خیلی مناسبه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کجاست  دوست دیگه هم گفته ؟ دلیل انتخابتون چیه ؟

عزیزم بسیار قیمتاشون مناسبه 

من اول رفتم عبدل اباد خرید.. ی کاپشن خریدم سیصد.. همون تو اقا بزرگ بود ۱۶۰

الان پسرم‌۵ ماه و نیمسه.. لبایایی ک اقا بزدگ خریدم‌جنسش خوب در اومد

اما از کالسکه و اینا هنوز استفاده نکردم و یکی از دلایل دیگه تموع جنسش بالاست

ادرسشم ازادگان جنوبی . پایین تر از بیمارستان سهدای هفت تیر . طه راه ترانسفور .. دست چپ . فروشگاه سیسمونی اقا بزرگ

اگه برای لباساش هم‌میخوای اینترنتی اقدام کنی تو اینستا بزن نازدونه.. اونم فیمتاش عتای و جنساش با کیفیته

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
۴ ساله تو انتظارم . خیلی خسته و داغونم الان بی بی چک زدم بازم منفی. یدفه پست شمارو دیدم دلم شکست... ...

عزیزدلم حتما حکمتی هست منم چندساله ازدواج کردم ونمیخواستم الان سه ماهه اقدام کردم دوماهه باردارم 

خیلی زوده برای سیسمونی ولی گفتم زودتر به فکرباشم 

استرس عامل ناباروریه دکتر خوب برو وزنتو متعادل کن اب ولرم زیاد بخور 

خوشبحالت    

عزیزم از خانوم های باردار بخواه موقع زایمان برات دعا کنن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم