2777
2789

دکتر وحید قاهری شرقی بی وجدان و پولکی و فقط به هر طریق ممکن دنبال ویزیت هست. با چاپلوسی و تملق و چرب زبانی ، هر دو سه هفته مریض را به مطبش می‌کشاند.  ایشان بدون داشتن تخصص گوارش بیمارانی را که به بیمارستان کودکان تهران مراجعه می‌کنند را به مطب شخصی شان هدایت می‌کنند و به دلیل نداشتن تخصص گوارش و بی مسئولیتی و نگذاشتن وقت کافی برای بیمار ، برای کودکان دارای رفلاکس معده   ، مشکلات زیادی ایجاد می‌کنند. دختر من بعد از دوسال تحت نظر بودن پیش ایشان و هر دو هفته ویزیت رفتن ، رفلاکس معده اش خوب که نشد ، در بیمارستان بستری شد و فهمیدیم که زخم معده دارد. از بس که کل شبانه روز رفلاکس میکرد. این دکتر بی وجدان فقط اندانسترون برای رفلاکس میداد و هر بار هم که میگفتم باز هم رفلاکس دارد میگفت دو هفته دیگر بیا ، ولی فقط ویزیت میگرفت و میگفت دوباره همان اندانسترون را بده.  

🤕🤕🤕

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

زیاد از این بی وجدانا دیدم🤕

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این را هم باید در مورد دکتر دکتر وحید قاهری شرقی بی وجدان  بگم که برای بی قراریها و ناآرامی های کودک ، داروهای ارامبخش تجویز می‌کنند. وقتی نسخه را پیش هر داروخانه بردیم گفتند به بچه سه ساله این دارو برای مغزش ضرر دارد.‌ فریب این دکترای چرب زبان و چاپلوس را نخورید. ایشان شیفت شب بیمارستان کودکان تهران هستند و از این طریق بیماران مطب شون رو جمع کردند یعنی با نوشتن شماره های مطب شون و موبایل شون به طور غیرقانونی و یواشکی روی دفترچه های پزشکی بیماران. 

ایشان تو بیمارستان فرمانیه هم بعد از زایمان بالاسر مادرها میاند گاهی. و شماره های موبایل و مطب شون رو میدند. خوب بلدند چطور مریض جمع کنند. مواظب حرفای این چنین دکترا باشید و سلامتی کودکان رو به خطر نندازید.