2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ۱۱ سالگی سن نرماله برای پریودی تازه از درد سینه تا پریودی دوسال طول میکشه تعجب کردم

خوب نمیخواستیم درگیر بشه واقعا 

بعدم هنوز قدش رشدی نداشت تازه 150 هست بعدم 13 واقعا سن کمی که بخواد پریود بشه هر چی دیرتر پریود بشن بهتر برا دخترا  

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خوب نمیخواستیم درگیر بشه واقعا  بعدم هنوز قدش رشدی نداشت تازه 150 هست بعدم 13 واقعا سن کمی که ...

عزیزم به هرحال این آمپولها عوارض بدی داره سعی کنین زیاد استفاده نکنین الان کلا سن بلوغ اومده ده و یازده من خودم ۱۴ شدم ولی الان بچه ها زود بالغ میشن

عزیزم به هرحال این آمپولها عوارض بدی داره سعی کنین زیاد استفاده نکنین الان کلا سن بلوغ اومده ده و یا ...

با مشورت چند تا دکتر بوده عوارضی هم ندازن فقط سطح و پرژسترون و تسترون و استروژن رو پایین نگه میداره 

بعدم الان دلیل بیشتر همین تنبلی تخمدان و کم شدن ذخیره تخمدان همین بلوغ های زودرس هست خود دکترا هم با بلوغ زودرس موافق نیستن یه سرچم بزنید میفهمید خیلی هم خوب نیست  تازه شاید بخواد تو سن بالا بچه دار بشه مثل الان من اپن موقع مشکل ذخیره داره 

من تنها کسیم تو خانواده تو سن 13 سالگی پریپد شدم و تنبلی تخمدان و ذخیره پایین دارم بقیه که بالایی 14 بودن اصاا مشکلی ندارن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم ربط داره ی چیز علمیه دخترا تا ۱۴ سال اگه پریود بشن و پسرا ۱۸ سال....بازم بستگی ب قد پدرو مادر ...

نميدونم ولي اين رويه ما صدق نكرده 😂و همه فاميلم تويه رنج ١١يا١٠سالگي پري شديم و همه هم ماشاللا قد بلنديم 

......