2777
2789
وای من استرس دختر ۱۴ ساله ام رو دارم قدش هم ۱۵۰ هست

اگر پریود نشده ببرش دکتر بهش داروی ضد بلوغ زودرس میدن و داروی که رشدش رو بیشتر کنه و بعد یه سال اون داروها رو قطع میکنن و اخر 15 سالگکی پریود میشه قدمش هم زیاد شده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من ۱۳-۱۴ سالگی پریود شدم تا ۱۷ سالگیم قد کشیدم

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ک میکشه منم تا بیست سالگی رشد قد داشتم ولی هرروز بهش شیر بده بخوره مخصوصن شیر دارچین و این ک ورزشایی مث والیبال و بسکت بفرستش

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من معمولیم ، بد نیستم 🤕🤕 منم ۱۶۵ ام الان فکر کنم 

معمولی چیه

من همه دخترایی ک پیشش امپول رشد زده بودنو دیدم اونا مث مداد دراز شده بودن رشد عرضیی در کار نبود

دختره مچ پاشاندازه مچ دست من بود

تهرانی؟ 

معمولی چیه من همه دخترایی ک پیشش امپول رشد زده بودنو دیدم اونا مث مداد دراز شده بودن رشد عرضیی در ک ...

اها 

نه من رشد عرضیم خیلیه 😁 

کلا استخوون درشتم ، اضافه وزنم دارم ولی ارثیه 

اره تهران

اها  نه من رشد عرضیم خیلیه 😁  کلا استخوون درشتم ، اضافه وزنم دارم ولی ارثیه  اره ...

خداروشکر

حالا اگه زحمتت نیس شماره دکترتو میدی؟ 

اگه بتونه 4 تا 5 سانت با 2 تا امپول ب من اضافه کنه 

یا 12سانت 

البته دارم میرم تو 20سال

برای همچون چیزی ک مد نظرمه رشد عرضی هم لازمه و دوست دارم استخونام رشد عرضی عم داشته باشن

خداروشکر حالا اگه زحمتت نیس شماره دکترتو میدی؟  اگه بتونه 4 تا 5 سانت با 2 تا امپول ب من ا ...

صبر کن مامانم بیاد شمارشو بگیرم 🤕

ولی بار اخر به من گفت دیگه بعد ۱۷ بلند نمیشی دارو نخور 

تازه من سن استخوونیم کمتر از سنمه 

عکس مچ دست انداختم 

صبر کن مامانم بیاد شمارشو بگیرم 🤕 ولی بار اخر به من گفت دیگه بعد ۱۷ بلند نمیشی دارو نخور  تا ...

منم هم ازمایش جی اچ هورمون رشد دادم 8صبح

هم همه ویتامینا 

و هم سن استخوانی از مچ دستی ک نمینویسم

اما دکتره میگفت نسبت ب جامعه خوبی و بخاطر سبک زتدگی نادرست اینطوری شدی ولی هیچ جوره موافق امپول نبود گفت اگه مشکل هورمونی داشتی ک هورمون رشدت ب اندازه ترشح نشده باسه امپول میزنیم

تو مشکلی داشتی؟ 

چون من سالم بودم اما دنبال امپول بودم اونم دعوام کرد گفت اینجاست ک مشکل بیماراشو حل کنه گفت برای همون بیمارا هم کلی عوارض داره

اما گفت صفحات رشدت مختصرن بازه تا 2 3 سانت ورزشکن خودت بلند. میشی