2777
2789

پرستارم

همین و بس😑

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت عزیزم اینو بدون اون بچه هم همزمان داره این درد رو تجربه میکنه.. مادر منم میگه تا مدتی یادم ر ...

فدای دل مهربونت برم دقیقا مامانتو با تمامه وجودم درک میکنم من که اوایل نگاه ب بچمم نمیکردم میگفتم بعد عشقم هیچی برام مهم نیست ولی وقتی یکم حال و روزم بهتر شد روزی صد بار نگاش میکردم و میگفتم مامان غلط کردم اینا رو ب زبون اوردم😞بچم جونمه تنها امیدم تو این دنیاست💔

Live the moment now✌
😂😂😂😂 نه هستم همش فقط کمتر پست میذارم 

نگاه کردم به تعداد پستات متوجه شدم بعله اصلا پست نمیزارین  

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
۳۵سالش بود تو محل کارش دچار سوختگی شد خدا منو بکشه الهی😞🖤اره یه پسر یکسال و نه ماهه دارم😞

وای😢😞

چقدر سخته

همیشه اونایی که خوبن زودتر از همه میرن😞

خدا بیامرزتش عزیزدلم

روحش شاد

انشاالله خدا بهت ارامش بده 

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
اینا کار من نیست کار رباتاست

بله بله حق باشماست  

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
وای😢😞 چقدر سخته همیشه اونایی که خوبن زودتر از همه میرن😞 خدا بیامرزتش عزیزدلم روحش شاد انشاال ...

اینقد خوش قلب و مهربون بود که روزی هزار بار میگم‌ چرا بجاش خدا جون منو نگرفت😞

Live the moment now✌