2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دارم گریه میکنم

241 بازدید | 24 پست

بچه ها من از پارسال وسط سرم موهاش به شدت ریخت و دیگه رشد نکرد الانم مژه هام کلن خالی شده فقط ۲۹سالمه اول جوونی دارم کچل میشم😭😭بگین چیکار کنم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طب سنتی قبول داری برو تو این گروه خیلی کارشون خوبه

شناسایی و درمان مشکلات داخلی به کمک سونوی زبان و تعیین مزاج توسط کارشناسان طب سنتی
مشاوره رایگان به صورت خصوصی و عمومی انجام میشود
لینک:
https://chat.whatsapp.com/CnYsnhEu4ZJ66wUZEt8ZYn

قرص هیر ویت بگیر و بخور ویتامینات احتمالا کمه

اونو گرفتم بخدا فقط جلوی ریزش موهام رو گرفت موهایی که ریخته بود دیگه درنیومد الان کف سرم دست میزنم کلن خالیه خیلی داغونم😭😭😭😭

اول باید یه آزمایش کامل هورمونی بدی تا مطمئن شی مشکل داخلی نداری. هورمونهای جنسی و تیروئید. بهتره روز سوم پریود آزمایش بدی.

بعد هم باید بررسی بشه که کمخونی نداشته باشی.

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
اونو گرفتم بخدا فقط جلوی ریزش موهام رو گرفت موهایی که ریخته بود دیگه درنیومد الان کف سرم دست میزنم ک ...

احتمالا مشکلت هورمونیه

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
یه چکاب دادم گفت سالمی قربونت انشالله شمام حل شه مشکلتون

مممنون 

تا جایی که من میدونم.دکترا معمولا ماینوکسیدیل میدن و تقویتی 

در مواردی که شدید باشه پی از پی و مزونیدلینگ هم میکنن که سریع تر جواب بده.