2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من میگم دیگ ی عکس با لباس عروس داشته باشم نامزدم میگه خرج بیخوده😔

عزیزم شرایطت مث منه 

برای منم خونواده همسرم چن هفته دیگ میان صحبت کنن ک چیکار کنیم 

ب احتمال تا عید چند درصدی واکسن میزنن 

میتونید  ی جشن خودمونی بگیرید با فامیلای درجه یک

من جشن عروسی دوست دارم ولی دوست ندارم زیاد شلوغ باشه

عزیزم شرایطت مث منه  برای منم خونواده همسرم چن هفته دیگ میان صحبت کنن ک چیکار کنیم  ب اح ...

من اصن از جشن و این چیزا خوشم نمیاد مطمئنم یچیزم بشه فامیل میگن اره رفتیم مریض شدیم  ۴تا فحشم میدن بهمون من میگم ضایعس اخه ادم لباس عروس بگیره و اتلیه و ارایشگاه ؟؟ نامزدم میگه خرج بیخوده عکس اسپرت بندازیم😔

من اصن از جشن و این چیزا خوشم نمیاد مطمئنم یچیزم بشه فامیل میگن اره رفتیم مریض شدیم  ۴تا فحشم م ...

دقیقا نامزد منم میگ کسی مریض بشه ده تا فحش نثارمون میکنن و عروسی زهرمارمون میشه 

ما تصمیمون ب فروردین ماه اگ شرایط خوب بود ی مهمونی خودمونی میگیریم اگ بد بود میریم اتلیه و عکاسی و ...

ن اصلا قبول نکن بنظرم 

برو ارایشگاه حتما اتلیه و باغ برید 

حتی ی ساعت ی سالن اجاره کنید برید برقصید لااقل ی فیلم داشته باشید  بعدها حسرت نشه برات

والا بجز خستگی تالار و عکاسی و البته خرج بیخود چیزی نداره.کرونا بهانه خوبی شده واسه خیلی ها که راحت ...

میترسم از اینکه حسرتش تو دلم بمونه از ی طرفیم میگم خب خرج اضافس از ی طرفی میگم پا روی دلم بذارم و بعدا شوهرم نمک نشناسی کنه و بگه خب میگفتی عروسی میخوای جالبیش اینجاس ک بهم گفته اون شب ک میایم میخوام ببینم چقدر هوای منو داری 😔😔😔

عروسی فقط لباسشو دوس دارم ک اونم نامزدم میگه خرج بیخوده عکس اسپرت بندازیم

والا من روز اول گفتم لباس وارایشگاه و اتلیه حق انتخابش با منه حالا سالن و چند جور غذا و دی جی اینا با همسرم

اونم قبول کرد

به خانوادشم گفتم من عروسی میخوام تا تابستان وایسیم اگه کرونا نرفت یه جشن خانوادگی بگیریم 

من روز اول موضعمو مشخص کردم 

شمام به نامزدت با زبان مهربانی بگو همون اتلیه که میخوایم عکس اسپرت بگیریم بریم اما با لباس عروس یه لباس متوسط بردار 

هم اره هم ن از لباس و عکس گرفتنش خوشم میاد ک نامزدم میگه خرج اضافس عکس اسپرت بندازیم

چه عالی، بنظرم لباس عروس بپوش و آرایشگاه و آتلیه برو عکس بگیر، اسپرتم بگیر، از عروس هم فقط آلبوماش میمونه، زودتر برید خونتون ❤️❤️

من عقدم رو تالار گرفتم اخه

منم مراسم عقد داشتم ولی دوست دارم با لباس عروسم فیلم داشته باشم 

لااقل برید اتلیه و باغ 

اتفاقا کسایی ک عروسی گرفتن بهم میگن زود برو اتلیه برید سر زندگیتون تالار و مهمون جز استرس چیزی نداره بعد رفتنشونم هزار تا حرف میگن ک سالنشون فلان بود غذاشون فلان بود و ....

ولی حتما کلیپ با لباس عروس داشته باشید

منم مراسم عقد داشتم ولی دوست دارم با لباس عروسم فیلم داشته باشم  لااقل برید اتلیه و باغ  ...

نامزدم میگه خب من ک میخوام این همه خرج کنم خب صبر میکنم تا کرونا بره عروسی بگیرم بهم گفته وقتی اومدیم حرف بزنیم اون موقع میفهمم ک چقدر هوامو داری😔

نامزدم میگه خب من ک میخوام این همه خرج کنم خب صبر میکنم تا کرونا بره عروسی بگیرم بهم گفته وقتی اومدی ...

پس صبر کن عروسی بگیر

عذر خواهی میکنم این حرفو میزنم ولی ب نامزدت بگو هزینه ی سالن حالا کمترینش ۵۰ تومن 

ولی ی ارایشگاه و فیلمبردار فوقش ۲۰ تومن تمومه