2777
2789

بچهاچندروز پیش تو گوشیه شوهرم چندتا پیام دیدم که به دوست دختر قبلیش داده بودن و اونم عکساشو فرستاده بود با یه اهنگ که شوهرم خیلی خواننده اون اهنگو دوس داره...من قضیه این دوس دخترشو میدونستم از اول...هرازچندگاهی به شوهرم پیام میداد اما شوهرم زود به من میگفت که فلانی بهم پیام داده اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم اما دیدم رفتاراش عجیب شده اصلا گوشیشو زمین نمیذاره بهم نمیده گوشیشو و... تا اینکه صبح چندروز پیش که داشت میرفت بیرون بی هوا گوشیشو برداشتم دیدم بعله پیام دادن بهم خیلی حالم بد شد از شانس مهمونم داشتیم اما اصلا به روم نیاوردم تا شب وقتی میخواستیم بخوابیم من گریه کردم گفتم چطور دلت اومد باهام اینکارو بکنی خیلی نامردی دستمزد من این بود من عکسای اون دختره رو توگوشیت دیدم چرا ازم پنهون کاری میکنیچندروزه مشکوک میزنی گفت بخدا داستان داره و فلان همینجوری فقط واسه اینکه منو بپیچونه یه داستان سرهم کرد واسه اینکه رمز گوشیشو عوض نکنه و من دوباره بتونم دسترسی داشته باشم بهش گفتم رفته بودن تو گالریت عکسامونو ببینم فقط عکساشو دیدم...بعد اینم بگم که همیشه قسم میخورد که کلا همه چیو گذشتشو فراموش کردا ما ازدواجمون سنتی بود اما هردومون بهم علاقه داشتیم تو دل خودمون بعد خواستگاری متوجه شدیم که قبلشم بهمدیگه فکر میکردیم اخه فامیل بودیم....بچها حالا من نمیدونم چیکارکنم بدجور خوره افتاده تو جونم نمیتونم از ته دلم بهش محبت کنم حتی فک میکنم میگم چرا خب بهش پیام داده دیوونه شدم بعدشم همش گوشیشو چک کردم فعلا که چیزی ندیدم رفتار مشکوکیم ندیدم ازش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اول خوب تحقیق کن وازشوهرت رک وراست بپرس اگه چیزی نیست عزیزم به حرف شوهرت اعتماد کن وشرط بزار کلا شمارشو عوض کنه سیم کارت الانش رو بسوزونه مثل سابق باش بااین شک های الکی زندگیت رو خراب نکن 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چیکارکنم احساس میکنم کاری ازدستم برنمیاد😢اگه دوباره باهم صحبت کنن و من نفهم چیکارکنم اخا

به نظرم برین مشاوره 

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

عزیزم اگر بخوای بدونی نظر مشاور چیه

باید بهت بگم من متوجه خیانتهای وحشتناک از همسرم شدم با وجود چند مشاور همه بهم گفتن اصلا نباید بی محبتی کنی

حتی یک مورد بهم گفت باید دو برابر دوستش داشته باشی دو برابر بهش محبت کنی (که این نمیشه )

ناراحت باش دلگیر باش مثل قبل نباش ولی بی محبتی نکن

[QUOTE=170559748]اصلا مشاوره خوب نمیتونم پیداکنم قبلا واسه یه موضوعی رفتم خیلی 

سایت مشاور خانواده شبانه روزیه از طریق تلفن نیاز هم نیست از خونه بری بیرو قشنگ راهنماییت میکنن

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤
گلم اول خوب تحقیق کن وازشوهرت رک وراست بپرس اگه چیزی نیست عزیزم به حرف شوهرت اعتماد کن وشرط بزار کلا ...

ازش پرسیدم خیلی خیلی قسم خورد بعد ادم ناپاک و عوضی ایی نیست اصلا...از یه بزرگی مشورت گرفتم اخه شوهرم دوماهه که اعتیادشو ترک کرده بعدگفت چون اعتیاد داشته و الان فقط واسه مشغولیت به اون پیام داده معلومه بهش حسی نداره گذراست...اما نمیدونم چرا نمیتونم دلمو اروم کنم اخه بعد اون همه زحمتی که من واسش کشیدم چطور دلش اومد باهام اینکارو بکنه