میگن محرم بشیم و تا عقد و این حرفا میشه همون ۱۹ یا ۲۰
خب همون دیگه میخوام محرم نباشید...اخه شاید نظرت عوض شد تا اون موقع جوری باشه که راحت کات کنی نه اینکه خانواده ها درگیر باشن و طلاق بگیری یا صیغه رو باطل کنی
پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
خب اینطوری اختلاف سنی میره بالا و هزار مشکل.... منم قبل اینکه مخم تاب برداره صددرصد مخالف ازدواج بو ...
نه چرا مشکل من ده سال اختلاف سنی دارم با شوهرم اویل مشکل داشتم اما الان کاملا تسلط دارم رو شوهرم اون بیشتر با من راه میاد چون پخته تره
فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂 آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
نه چرا مشکل من ده سال اختلاف سنی دارم با شوهرم اویل مشکل داشتم اما الان کاملا تسلط دارم رو شوهرم اون ...
ی جوری گفتم تسلط انگار ی کشوری و فتح کردم😂😂😂
فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂 آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
بری حرفای اینو اونو بشنوی واقعا رو مخه چیزی نگی نمیشه بگی دعواس
ازدواج دیرتر بهتر✋🏻
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
اوهومم ازین نظرم درست. ولی درک شعور ب سن و سال نیست.
اره درسته بالاخره همه مثل هم نیستن اصل بلوغ فکریه امیدوارم خدا بهترین ها رو سر راهت بذاره❤