2777
2789

بچه ها من طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنم خانوادمم شهرستانن خودمم تویه شهردیگم مادرشوهرم افتادس همه اینارفتن شهرستان... پنجشنبه مراسم داره خواهرشوهرم فاطمه یکی ازخواهرشوهرام که طلاق گرفته هم که مادرشوهرموجمع میکنه بعدمیخواستن برن گفتم مامانم ببریدمنم میخوام برم شهرستان بعد زنگ زدن زنداییشون اومد جای مادرشوهرم وایساد بعدخواهرشوهرم میخواست باجاریم بره  گفتش ماداریم میریم  توبه مامان کارنداشته باش ماخودمون هوای مامانوداریم نگران مامان نباشین هروقت اومدین بیاین گفتم به فاطمه بگوگله نکنه اگه من نیومدم مراسمش چون نمیتونم مامانوبه هوای زندایی ولش کنم اگرم بخوام بیام میثم یعنی شوهرم نمیاد...

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

به نظرتون اینازنداییشونوگفتن جای مامانش وایسه که یعنی مابه تواحتیاج نداریم یانه؟چون شوهرم بشدت متنفره ازاین زن دایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه منظورشون این بود بهت احتیاج نداریم همیشه اینکارو‌میکردن 

وووای پس اون خواهرشوهرم که مراسم داشت زنگ زد منم گفتم خیلی ازدست خواهرت ناراحتم که زندایی اومده انگارمن هیچی نیستم بعد گفت برای بتونی بیای شهرستان اینکاروکردن منم گفتم اوناکه میدونستن زندایی روبذارن میثن منونمیاره بعدهیچی نگف