2777
2789
عنوان

هر کی چندشش می شه لطفاا نیاد

443 بازدید | 29 پست

بچه ها حدود یک ماه بوی بدنم تغییر کرده بوی عرق نیست ها یه بوی غیر طبیعیه همین طور بعضی مواد غذایی که می خورم برام همون بو و مزه رو داره مثل پیاز و نوشابه اونقدر برام بد بو و مزه شده که عق می زنم چند روز پیش تولد بودم کیک و هات چاکلت هم برام همون بو مزه رو داشت دیگه کلافه شدم حتی تو حموم خودمو می شورم باز اون بو هست 

با اینکه قبلا هیچ وقت بوی عرق یا بدن نداشتم اصلا اوج گرما و تابستون امکان نداشت تن من بو بده 

کسی هست اینجوری شده باشه

ادرس پیج اینستا من @attari_nasrin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بو حس میکنی یا واقعا بو میدی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حامله ای؟

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

دوتا احتمال، یا بارداری یا مزاجت کاملا تغییر کرده و بهم ریخته

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ