2777
2789
عنوان

بیکاری و حرف مردم

266 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من یه دختر 27 ساله هستم لیسانس دارم و نتونستم تا الان کار مناسبی پیدا کنم.

تصمیم دارم دوباره کنکور بدم و رشتت بهتری بخونم اما مامانم خیلی غر میزنه و از بیکاریم ناراحته واقعا نمیدونم چکار کنم 

پیشنهادتون چیه

من ۲۹ و بیکار روانی شدم دیگه😒

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

مگه حرف مردم ایندتو میسازه

ولی خدایی برو یه رشته عالی

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
میتونم و قصدشو دارم ولی خسته شدم از این همه حرف

خسته نشو تلاش کن 

اهمیت نده ب غرهای مادرت کنکور بده یه رشته خوب بخون

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
ول کن بابا مگه حرف مردم ایندتو میسازه ولی خدایی برو یه رشته عالی

حرف مردم واسم اصلا مهم نیست 

خیلی خیلی حرف میزنن و همه شو میدونم اما اهمیت نمیدم اما حرفای مامانم خیلی ناراحتم میکنه البته حق هم داره اما واقعا اذیتم میکنه