2777
2789

اول اینکه من پسرم 

من یه دوست دارم از سال ۹۶ تو دانشگاه آشنا شدیم 

با شوهرش مشکل داشت و میخواست جدا بشه (یعنی شوهرش یه سری مشکلات داشت) و خانوادشم میگفتن جدا شو و خودش دو دل بود اینم بگم که یه پسر ۸-۹ ساله هم داره

حالش بد بود همراهش بودم 

اعصابش خورد بود همراهش بودم 

از نظر مالی کم میاورد همراهش بودم 

کاری داشت همراهش بودم و ... 

باهاش حرف میزدم و نزاشتم جدا بشه 

گفتم بخاطر بچت نباید جدا بشی و یخورده راهنماییش کردم که فلان کارو بکن فلان کارو نکن و ...

خلاصه که کم کم شوهرش خوب شد و الان خداروشکر وضعیتشون خوب شده ، شوهرش اخلاقش اوکی شده و دارن زندگیشونو میکنن 

از روزی که شوهرش اوکی شده خییییلی کم پیام میده یا زنگ میزنه احوالی بپرسه 

البته من از این ناراحت نیستم ، بلاخره زندگیشو داره ، شوهرش کنارشه ، یکمم حساسه و ...

من از برج ۱ ی سری مشکلات شخصی پیش اومد برام ، واقعا زندگیم بهم ریخته ، نه خانوادم ، نه دوستام و نه هیچکس دیگه احوالی ازم نپرسید(البته بجز دو سه نفر از بچه های دانشگاه که در حد چندتا پیام و تماس سراغمو گرفتن) 

کارم به بیمارستان کشید و حتی چهار پنج ماه زیر نظر روانشناس بودم 

ولی تو این مدت فک کنم سر جمع سه ، چهار بار زنگ زد بهم 

هرچی میخوام بهش حق بدم نمیتونم خودمو قانع کنم 

نظر شما چیه!

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دورتو بگیره شوهرش سریع ماجرا رو تا تو تخت خواب میبره،از زن متاهل انتظار این چیزا رو نداشته باش

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

آخه اون شوهر داره چرا باید بهت پیام بده 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

دوربین مخفیه دیگه ؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

کلا از اول راهو اشتباه رفتی 

زنی که به شوهرش خیانت کنه و برای آروم شدن به یک مرد رو بیاره انتظار نداشته باش با تو خوب برخورد کنه و بهت اهمیت بده

به اینم کار ندارم که میخواد جدا بشه یا شده ...

الان تو توقع داری یه زن متاهل بیاد به تو کمک کنه؟؟! پول بهت بده؟ زنگ بت بزنه؟

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن