2777
2789

باوجود اینکه مقصر بود و اون لگد وسط دعوا و کتک زدن بهش زدم

ولی فکر نمیکردم اینطوری بشه

خیلی ناراحتم

چیکار کنم به نظرتون الان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدیش 😲😲😲

شوهرتوووو😲😲😲

دمت گرمم ایول داری😁😁

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

وسط کتک ی لگد زدی عذاب وجدان داری

پاشو یکی دیگه بزن وجدانت میخوابه

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
وسط کتک ی لگد زدی عذاب وجدان داری پاشو یکی دیگه بزن وجدانت میخوابه

🤣🤣🤣🤣

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
ی دونه دیگه بزن ..کم کم واست عادی میشه😆

حالش بده آخه

دکتر گفت خونریزی داخلی کرده

فردا داره میره سونو غشا

خداکنه چیزی نشده باشه

اگه بگن جراحی میخواد چیکار کنم؟

😂😂😂 چیزیش ک نشد؟شد؟

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
وسط کتک ی لگد زدی عذاب وجدان داری پاشو یکی دیگه بزن وجدانت میخوابه

نه توروخدا دیگه بزنه منو بکشه نمیزنم

الان دارم سکته میکنم

دعا کنید این دفعه به خیر بگذره

فردا میره سونوی غشا

جدای از اینکه اگه ب اونجاش زدین خیلی کار خطرناکی بوده ممکنه خیلی هم ازتون کینه ب دل بگیره هر طور شده دلجویی کنید...

چ جراتی دارین شماها بخدا   

یه کم ناز و قمیش زنانگی هم بد نیست چرا اکثر خانوما این روزا انقدر خشن شدن