2777
2789
عنوان

بهم انگیزه بدین نمازو شروع کنم...توروخدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 105 پست
خوندی منم دعا کن.😭

دل ما ک پاک نیست ولی چش  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهي كه ادم نمازشو بي حوصله ميخونه بعد خدا هي درهاي بسته زندگي رو براش باز ميكنه انقد ادم شرمنده ميشه تازه ميفهمه ميگن خدا كريمه يعني چي 

فايل صوتي چگونه نماز خوب بخوانيم اقاي پناهيان سرچ كن از اينترنت پيدا كن گوش بده 

نماز رو با نيت شاكرانه ميتوني بخوني اينم حست رو تغيير ميده در نماز و در مورد اون

موفق باشي 

لحظه ای که نماز میخونم به این فکر میکنم شاید لحظه آخر زندگیمه شاید آخرین نماز عمرمه  منم تازگی ...

من نمیدونم چرا انقد تنبل و بی ارادم

نشد ی تصمیم بگیرم و اجراش کنم خاک تو سرم  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
یه نمازنخون چی میتونه بهت بگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حس بد نداری؟من اول میخوندم ی مدته ترک کردم بدون خواست خودم 

میشه بگین چرا باید نماز بخونیم وقتی تنها ارزومون الان مرگه؟🙂

اگر به اون دنیا اعتقاد داری سعی میکنی تو شه ای پر کنی برای خودت یکی از آسونترینهاش نمازه 

بهت ارامش میده اگر به خدا ایمان داری

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
عزیزم چند وقته ترک کردی؟دلیلش چیه؟

یسال یا بیشتر

تنبلم خواهر تنبل  و بی اراده

عزیزم نماز که زیاد وقتتو نمیگره باخدا عهد ببند خدای مهربونم قول میدم دیگه بنده خوبی باشم میشه لطفا توهم بهم کمک کنی.صدالبته یک قدم بری طرفش صدقدم میاد سمتت. نمیشه بگی ایمان اوردم و امتحان نشی.پس اگه شروع کردی و برات مشکلی پیش اومد بدون امتحان خدای مهربونه.نزار شیطان بدجنس عبادتو ازت بگیره‌

میدونی کسی که نماز نمیخونه کافره؟

اون دنیا باید کلید داشته باشی تا درو بازکنی وکلیدت چیزی نیست جزنماز

نمازاتو سروقت بخون خدا خودش برای نماز صبح بیدارت میکنه

وخدایی که به شدت کافیست.بانوی اعظم سابقم😊

عزیزم‌ زمانهایی که میخوای بلندشی نماز بخونی و نمیتونی ، یه لعنت برشیطان رجیم بگو تو دلت به این‌فکر کن که چقدرخدارو دوس داری و چقدربهش نیاز داری ،نعمتهایی که داری رو بیاد بیار و بلند شو بخون !  از خودخدا هم کمک بخواه که نیروی منفی رو ازت دور کنه ، مطمئن باش خدا جوری بهت نظر میندازه که خودتم‌باورت نشه ، محاله خدا بنده هاشو فراموش کنه و طرد کنه ! 

.