2777
2789
عنوان

بــه درد بخــــور

131 بازدید | 14 پست

با نامِ خـدا سلام عزیزان شب بخیر

اسمم نیلوعه و ۲۴ سالمه

توو این تاپیک میخوام کلی چیزه خوووووب براتون بزارم،ان شاالله به دردتون میخوره

مـنو عزیزامو از دعای خیرتون بی نصیب نکنـــین 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

منتظریم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

های دارلینگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان جادویی‍ بوی واژن:

در مورد درمان جادوییی‌ بوی بد ناحیه تناسلی که فقط با حنا رفع میشه بله حنا‌ چون حنا‌ علاوه به  اینکه برای رفع عرق بوی‌ بد پا بسیار موثره‌ برای از بین بردن‌ بوی بد ناحیه‌ میتونه‌ مفید باشه 

و اینم‌ بگم خوشگلاااا‌ حنا آلرژی هم نداره برای رفع خارش پوستی و اگزما‌ خیلی مفیده 

حالا دستورش:

مقداری‌ حنا رو به صورت خمیر شُلی‌ در آورده  همراه پودر موبر و روی ناحیه بمالید‌ فقط دقت کنیددد‌ که حنا وارد مجرای‌ تناسلی نشه 

بعد ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان ناحیه رو با آب ولرم‌ شست شو بدید دیگه از شر‌ بوی بدش‌ خلاص میشید

اینم‌ بگم متخصصان به همین علت گفتن حنا به عنوان دانه‌ خوشبو کننده قبول دارن

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

ایده معنوی

میخواستم به اونایی که هرکار خوبی میکنن بازم مادرشوهرشون یا شوهرشون باهاشون بد هستن بگم که خانوما هروقت میرید حموم که غسل واجبتونو بدین در کنارش غسل اُوِیس قرَنی هم بدین این غسل برای عزیز شدن نزد مردمه و اویس قرنی یکی از عزیزان پیامبر بوده☺️

نازنیناااا بخاطر محبت به مادر نابینا و کم توان معروف بوده این صحابه رسول الله؛ آب خواسته مادرش؛ براش آب میاره خوابش میبره مادرش؛تا زمان بیدار شدن مادر روی سرش وایمیسه میگه نکنه بیدار بشه و من نباشم و تشنه بمونه

یه غسل ساده بدون هیچ ذکر و دعای خاصی 

برا کبودی وسوختگی

اگه هرجایی از بدنتون ضربه ایی خورد که میدونین کبود میشه سریع زردچوبه وروغن باهم قاطی کنین وبمالین رومحلی که ضربه خورده هم دردشو کم میکنه هم اصلا کبود نمیشه ودرباره سوختگی بگم که همون لحظه روغن ونمک رو باهم قاطی کنین وبزنین به محل سوختگی سریع خوب میشه 

هردوتاشون مثل اب روی آتیشه

ایده‍ ‍ معنوی

بعد نماز صبح سوره قدر رو بخونین به نیت رزق و روزی واقعا جواب میده

ذکر یا ظاهر واسه گمشده ها خودم ازش نتیجه گرفتم

یا بگین ده تا صلوات نذر سلامتی امام زمان به نیت اینکه فلان چیزم پیدا شه

واااااای معرکست 

✅وازلین فیروز معرکس برای پا 

✅سوره قریش،حمد،صلوات نذر چهارده معصوم خوبه برا برکت غذا

✅جوش شیرین برای پاک کردن چربی گاز

✅سوره صافات روزی میاره 

✅برای ترک پا وازلین بزنین و جوراب بپوشین

✅کاچی برا درد پریودی عالیه

✅آیه ۲۰۰ سوره اعراف رو وقتی بچه همش گریه میکنه بخونید اروم میشه

@ردمنا    

ممنون عزیزم صدام زدید. 🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

استاتر 

شما توی تاپیک گفته بودن با خرما و خبار چاق شدین 

میشه بیشتر توضیح بدین خیار همیشه برا لاغری بوده تعجب کردم

و اینکه چطور ی گاز خیار ی گاز خرما یعنی جفتشون باید باهم تمام شن؟؟

همشو تو ی وعده بخورم یا تو روز تقسیمش کنم؟؟؟

خواهش میکنم جواب بدین