2777
2789

علائم ریزم داشتید بگید 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که هیچ علائمی نداشتم تازه ۱۳هفتگی فهمیدم باردارم😂

وای خوشبحالت چقد بیخیال بودی😂

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
بی بی زدی؟

۵روز ب موعدم مونده میترسم بزن بخوره تو ذوقم 

من ۱ روز بعد تخمکگذاریم هی زیردلم تیرمیکشید ۳روز ..بعدازاون قشنگ ۳روزه کامل تخمدان راستم دقیقا زیر نافم سمت راست هی نبض میزد یکسره...ولی تا ۳روز قط شد ...الانم امروز صبح پاشدم دیدم سینم دردمیکنه انگار سنگینه..بعضی موقعام ی دلدردی دارم ک انگا الان پریود میشم...ی ترشح سفیدبدون بو چسبناکم ۴روز پیش داشتم...نمیدونم چمه؟

تقریبا مثل علائم پریودی  هست

من اصلا پریودیم علائم نداش فقد دل درد میگرفتم...الانم بعضی وقتا دلم میگیره ول میکنه

من برای شکم اولم مردمک چشمم گشاد شده بود نبض دستم خیلی اهسته و شناور میزد خیلس خوشکل شده بودم و خیلی اشک میریختم ک متاسفانه دوماهگی فهمسدم حاملم و سقط شد

ولی برای دومیم قربونش برم الان روپام خابیده هسچ علامی نداشتم هیچی

سر اولی  ی کم دل دردم داشتم علایم پریدی یادمه ی روز بدجور حالم بد شد مادرشوهر توفم گف ک  این ماکارونی خورده سردی کرده نگو تو دلی داشتم همون بچه اولم ک سقط شد😭 و رنگ لبامم سفید میشد 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔